FOTBAL  »  NATIONALA  »  ALEGERI FRF

Ionuț Lupescu a vorbit despre șansele de a candida la șefia FRF: "Le-am promis colegilor"

Articol de GSP - Publicat luni, 22 ianuarie 2018 19:46

Actual director al Comisiei Tehnice al UEFA, Ionuț Lupescu a vorbit despre șansele de a candida la șefia FRF în alegerile de pe 18 aprilie. 

"Se aruncă tot felul de zvonuri, am zis că voi reflecta la faptul că e posibil să candidez, dar n-am zis niciodată că sunt convins.

O să mă gândesc, mă simt flatat că toată lumea mă sună, dar acum sunt unde sunt. Am niște proiecte în desfășurare, nu e așa ușor. Nu mi-am dat niciun termen până când voi lua o decizie. 

Eu fac lucrurile spontane. Am lucrat mulți ani în Federație. E foarte important să găsesc o motivare în asta. Acum ce fac la UEFA îmi place foarte mult. Nu prea mă tentează să fiu în Comitetul Executiv. E ceva politic, mie îmi place să fac administrație. Le-am promis colegilor că voi reflecta", a zis Lupescu la TV Digi Sport. 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
fibra
fibra  •  23 Ianuarie 2018, 09:12

Un refuz diplomatic pentru cei care nu sunt in stare sa gaseasca o persoana care sa conduca FRF.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează