FOTBAL  »  NATIONALA  »  FRF

Ionuț Popa n-a rezistat și s-a luat și el de Daum! Reacție în stilul caracteristic: "Erau 5-6 oameni care puteau obține cel puțin aceleași rezultate"

Articol de GSP - Publicat marti, 05 septembrie 2017 15:31

Ionuț Popa e dezamăgit de ceea ce se întâmplă la echipa națională, iar rezultatul meciului cu Muntenegru, scor 0-1, i-a confirmat faptul că alegerea făcută de FRF în privința lui Christoph Daum a fost una total greșită. 

"Nu contest valoarea lui Daum, eu contest aducerea lui de către cei de la FRF. În România erau cel puțin 5-6 antrenori care ar fi putut obține aceleași realizări și nu cu aceste cheltuieli.

Antrenorii români meseriași, cel puțin 100 de meciuri în Liga 1, ar trebui să facă o revoltă, nu se poate așa ceva. Nu trebuie să fie călcați în picioare, ar trebui să fie întrebați pe cine ar vedea ei la națională.

Spune că el califică echipa la următorul CE? Păi oricine poate face asta cu o națională cum e a noastră, chiar dacă nu mai suntem unde am fost.

E clar că echipa națională nu merge bine acum, dar sunt convins că putea face un lot mai bun decât a făcut. Variante sunt, dar trebuie luată decizia cea mai bună", a zis Ionuț Popa la Sport Total FM.

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (1)
915130541905898
Gabi Simon  •  05 Septembrie 2017, 18:50

D-le Popa stiu ca sunteti un antrenor foarte bun,de ce dv nu sunteti vazut si de o echipa din primele locuri din liga 1 ,chiar va apreciez foarte mult ca antrenor,dar poate reusiti sa cititi sa vedeti ce propunere face *** de la FCSB ca toata ecipa nationala fara portar si Cr Ganea trebuie sa fie de la el din lotul lui

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează