FOTBAL  »  NATIONALA  »  ARGENTINA

Un an fără Lionel Messi?! Internaționalul argeninian l-a lăsat mască pe selecționerul Scaloni

Lionel Messi l-a lăsat mască pe selecționerul Scaloni. Foto: Imago Images
Lionel Messi l-a lăsat mască pe selecționerul Scaloni. Foto: Imago Images

Articol de - Publicat duminica, 25 iunie 2023 11:08 / Actualizat duminica, 25 iunie 2023 11:08

Lionel Messi, 36 de ani, intenționează ca vreme de un an de zile să nu se mai prezinte la meciurile naționalei Argentinei, pentru a-și ajuta familia să se acomodeze în Statele Unite. El urmează să semneze cu Inter Miami.

Lionel Messi și-a făcut planurile pentru sezonul viitor. N-a semnat încă un contract, dar a anunțat personal că va îmbrăca tricoul lui Inter Miami. Iar în același timp, susține tabloidul britanic Daily Mirror, i-ar fi dat o veste proastă selecționerului Lionel Scaloni. 

Plănuiește să ia o pauză de națională, vreme de un an, pentru a-și ajuta familia să se acomodeze în Statele Unite.

A plecat de la Rapid și a semnat în Superliga » Prezentarea oficială
MERCATO
A plecat de la Rapid și a semnat în Superliga » Prezentarea oficială

Lionel Messi l-a șocat pe selecționerul Lionel Scaloni

„Messi l-a șocat pe Scaloni. Dar o decizie poate lua numai Federația argentiniană. Este însă de așteptat ca lui Leo să-i fie acordată această permisiune”, scrie același The Mirror. El deține deja un apartament în Miami, iar pe 21 iulie ar urma să debutez la Inter, în Cupa Ligii, împotriva mexicanilor de la Cruz Azul.

Internaționalul în vârstă de 36 de ani, împliniți sâmbătă, a fost „locomotiva” Argentinei la Mondialul 2022, din Qatar. Cu 7 goluri marcate și 3 assist-uri în 7 meciuri, el a avut o contribuție majoră la câștigarea titlului suprem, al treilea din istoria naționalei albi-celeste, după cele din 1978 și 1986.

După turneul final, multă vreme s-a speculat că, dacă nu va prelungi cu PSG, ceea ce s-a și întâmplat, Messi se va întoarce la Barcelona sau va ajunge în Arabia Saudită. În cele din urmă, el a ales Miami, unde a dat curs ofertei făcute de fostul internațional englez David Beckham, coproprietar al lui Inter.

De ce a ales Lionel Messi să semneze cu Inter Miami

„Mi-am dorit foarte mult să revin la Barcelona. Eram foarte încântat de idee, dar, după ce am trăit în 2021, nu am vrut să fiu pus din nou în aceeași situație, să aștept să văd ce se va întâmpla și până la urmă să plec, iar viitorul să nu fie în mâna mea, ci în mâna altora.

Am auzit că Barcelona trebuia să vândă jucători sau să scadă salariile fotbaliștilor (n.r. - pentru aducerea sa) și adevărul este că nu am vrut să trec prin asta, să am de-a face cu așa ceva. Așa că am luat decizia că voi merge la Miami.

Dacă nu am putut să revin la Barcelona, am vrut să părăsesc Europa, să ies din lumina reflectoarelor și să mă gândesc mai mult la familia mea. Dacă ar fi fost vorba despre bani, plecam în Arabia Saudită sau în altă parte”, a declarat Messi, cotidianului Mundo Deportivo.

53,7 milioanede dolari pe sezon ar urma să câștige Lionel Messi la Inter Miami

Citește și:

Manchester City a bătut palma cu fotbalistul de 100 de milioane de euro

L'Equipe: PSG transferă un fost campion mondial de la Bayern

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează