FOTBAL  »  NATIONALA  »  LITUANIA - ROMÂNIA 1-2

LITUANIA - ROMÂNIA 1-2 // Dezamăgire pentru fostul ajutor al lui Iordănescu, după meciul șters al naționalei: "Cel mai bun om? Contra! E omul norocului" :)

Articol de GSP - Publicat joi, 11 octombrie 2018 23:44

Fostul secund al lui Iordănescu la echipa națională, Viorel Moldovan, s-a declarat dezamăgit de jocul naționalei de la Vilnius, cu Lituania, chiar dacă echipa noastră s-a impus, scor 2-1. 

"A fost un joc destul de echilibrat. Se vede pe statistică faptul că diferența n-a fost prea mare. E important că am câștigat, dar mă așteptam la mai mult, o spun sincer. Să fim realiști, că și rezultatele dinainte contra Lituaniei au fost tot cam așa, pe muchie de cuțit. Mereu ne-am chinuit acolo.

O singură dată am bătut 3-0, pe Ghencea. Rămâne o victorie însă. Trebuie să schimbăm ceva la meciul cu Serbia. Va fi un alt joc, altă concentrare, dar cu un astfel de joc vom avea probleme. Azi nu am pus probleme prea multe adversarului.

Realizările au fost puține din partea atacanților. De fapt deloc. Keșeru a intrat târziu, era greu să facă prea multe. Cel mai bun din meciul ăsta a fost Guriță, ca să vă ajut. El e omul norocului! Dar nu se poate la nesfârșit!", a zis Viorel Moldovan la TV Digi Sport.

Clasamentul grupei:

clasament final

  • GSP.ro are trimis special la Vilnius și te ține la curent cu cele mai noi știri de la stadion. 

PROGRAMUL URMĂTOARELOR MECIURI:

• 14 octombrie | România – Serbia (Arena Națională, ora 16:00),  Lituania – Muntenegru (ora 21:45)
• 17 noiembrie | Serbia – Muntenegru (ora 16:00), România – Lituania (ora 21:45) – stadion “Ilie Oană”, Ploiești
• 20 noiembrie | Serbia – LituaniaMuntenegru – România (ora 21:45)

CONTEXT: În funcție de rezultatele obținute în Liga Națiunilor, România poate intra într-o urnă mai bună la tragerea la sorți pentru preliminariile EURO 2020. În plus, dacă nu se califică din preliminariile clasice la EURO 2020, “tricolorii” mai pot avea o șansă la play-off, dar trebuie mai întâi să termine măcar pe locul 2 în Liga Națiunilor, dintr-o grupă cu Serbia, Muntenegru și Lituania. Citește AICI ghidul complet al Ligii Națiunilor!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (5)
ccab
ccab  •  12 Octombrie 2018, 08:49

Ca tot suntem la statistici ..... România - Lituania 0-3 , 6 Septembrie 2008: Lobonţ - Săpunaru,Tamaş, Goian, Ştefan Radu (M. Niculae '46) - Rădoi (C. Lazăr '72) - Contra, Dică, Cociş, D. Niculae - Marica (Fl. Bratu '52) Antrenor V. Piturca ................... Ce echipa aveam acum 10 ani comparativ cu actuala, tocmai fusesem la EURO! N-aveti decat sa il injurati pe Contra, insa omul deocamdata isi face treaba cu un material de o calitate mai mult decat îndoielnică. Succes Duminica si Hai România!!!

adi_stelistul
adi_stelistul  •  12 Octombrie 2018, 08:15
Postat de Nelu Teleaga pe 12 Octombrie 2018, 02:28

STATISTICILE MECIULUI ARATA CA LITUANIA A AVUT POSESIE MAI MULTA. AU AVUT SUTURI MAI MULTE PE POARTA SI ASTA SPUNE CAM CE S-A PETRECUT ACOLO. JOC PROST LENT , PREVIZIBIL CU MULTE GAFE SI PASE GRESITE. SE JOACA CU VITEZA CEA MAI LENESA. SINT JUCATORI CARE NU MAI FAC DIFERENTA SI REPEET PREVIZIBILI SI LENTI. IDEEA DE JOC GREU DE GASIT. NU POSESIE NU VERTICALIZARE SI DESINCRONIZARI. SINT DE ACORD CU VIOREL MOLDOVAN ACEST CONTRA ARE NOROC. NU VA DURA MULT. IMI ESTE TEAMA DUMINICA PENTRU CA SIRBII STIU CE VOR SI NU SINT AMATORI SI NU VOR IERTA. VA FI GREU DAR NU IMPOSIBIL. ESTE NEVOIE DE O SCHIMBARE DE ATITUDINE DE CONCENTRARE SI CIT MAI PUTINE GRESELI. VITEZA DE JOC SI AGRESIVITATE LA MODUL REAL CU O APARARE IN STARE DE ALARMA IN PERMANENTA. POATE ASA VOM REUSI DACA NU... NU-L VAD PE NEA CARUIA DEJA I SE SPUNE " NOROC SA AI CA...." SA MAI RAMINA LA NATIONALA. SINCER? PALARIA II ESTE PREA MARE. CU PUTINA NESANSA ERA DEJA ASTEPTAT CU PIETRE ACASA. A MAI AMINAT INSA REVOLTA PUTIN.

Cred ca nu stii citi statisticile acelea. Pe flashscore arata clar 53% posesie pentru Romania si 7-2 la suturi pe poarta.

sexilian
sexilian  •  12 Octombrie 2018, 07:22

asta e generatia tatuatilor..............

Vezi toate comentariile (5)
Comentează