FOTBAL  »  NATIONALA  »  LITUANIA - ROMÂNIA, AZI, 21:45, PRO TV, GSP.RO

LITUANIA - ROMÂNIA // Un fotbalist din Liga 1 oferă scorul exact la meciul de azi: "N-avem șanse, suntem prea slabi" + Echipe probabile

foto: Cristi Preda
foto: Cristi Preda

Articol de - Publicat joi, 11 octombrie 2018 09:00

Azi e Lituania - România, iar portarul CFR-ului, Gedrius Arlauskis, spune că "voi ține cu Lituania, dar nu avem șanse, suntem prea slabi!". 

Chiar dacă a avut două zile libere în pauza de campionat, Giedrius Arlauskis nu a plecat acasă, în Lituania, ci a rămas la Cluj.

El s-a retras de la naționala Lituaniei în 2015, după ce a strâns 23 de selecții.

"De obicei, nu prea mă uit la meciurile echipei naționale, după ce m-am retras de acolo. Dar sunt naționalist, țin cu ea și, în plus, am jucat pentru țara mea, pe care o iubesc foarte mult. Dar acum o să încerc să mă uit la televizor, dacă m-or lăsa copii! (Râde). E o partidă specială, cu România, țara unde evoluez. În plus, am și doi colegi la naționala voastră, pe Cristi Manea și pe George Țucudean. O să fiu cumva împărțit. Aș vrea să câștige Lituania, dar le țin pumnii și celor doi!", a spus Arla.

"La noi, e nenorocire!"

Lituanianul recunoaște că "România este net superioară, aveți individualități dar și echipă mult peste noi. Atunci, în 2008, când v-am bătut la Cluj, a fost o minune, dar aveam și noi o generație de excepție. Acum, la noi e o nenorocire cu fotbalul! OK, până la urmă, partida începe de la 0-0, orice e posibil în fotbal, dar, să fim realiști, nu cred că putem avea pretenții prea mari, sunteți mari favoriți să învingeți! Pronosticul meu este 1-0 pentru voi și sper să marcheze Țucudean. Este un atacant foarte bun, în mare formă, și știu că vrea să înscrie mereu. M-aș bucura pentru el, în plus ar reveni și cu un moral ridicat la echipa de club!". 

"Nu e vina fotbaliștilor că în Lituania fotbalul e la pământ. E nevoie de implicarea politicului, a federației, însă, din păcate, nu există sprijin. Sistemul nu funcționează, de-aia nici nu mai apar jucători de valoare"Giedrius Arlauskis, fost internațional lituanian

Echipe probabile:

LITUANIA (4-2-3-1)
Šetkus - Lasickas, A. Jankauskas, Klimavičius, Šernas - Verbickas, Žulpa - Slivka, Kuklys, Novikovas - Černych
Antrenor: Edgaras Jankauskas

ROMÂNIA (4-2-3-1)
Tătărușanu - Cr. Manea, Tamaș, Săpunaru, Bancu - R. Marin, P. Anton - Chipciu, N. Stanciu, Mitriță - Keșeru
Antrenor: Cosmin Contra

CLASAMENTUL GRUPEI:

Muntenegru 2 1 1 0 2-0 4p
Serbia 2 1 1 0 3-2 4p
ROMÂNIA 2 0 2 0 2-2 2p
Lituania 2 0 0 2 0-3 0p

PROGRAMUL URMĂTOARELOR MECIURI:

• 11 octombrie | Lituania – RomâniaMuntenegru – Serbia (ora 21:45)
• 14 octombrie | România – Serbia (Arena Națională, ora 16:00), Lituania – Muntenegru (ora 21:45)
• 17 noiembrie | Serbia – Muntenegru (ora 16:00), România – Lituania (ora 21:45) – stadion “Ilie Oană”, Ploiești
• 20 noiembrie | Serbia – LituaniaMuntenegru – România (ora 21:45)

CONTEXT: În funcție de rezultatele obținute în Liga Națiunilor, România poate intra într-o urnă mai bună la tragerea la sorți pentru preliminariile EURO 2020. În plus, dacă nu se califică din preliminariile clasice la EURO 2020, “tricolorii” mai pot avea o șansă la play-off, dar trebuie mai întâi să termine măcar pe locul 2 în Liga Națiunilor, dintr-o grupă cu Serbia, Muntenegru și Lituania. Citește AICI ghidul complet al Ligii Națiunilor!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (4)
rocky2
rocky2  •  11 Octombrie 2018, 17:48
Postat de conasu_boeru pe 11 Octombrie 2018, 15:01

Nu înțeleg ce are cu Moți , cel mai bun fundaș central roman la ora actuală cu meciuri în CL cât toată echipa Romaniei !

Ce pretentii sa ai de la "Gurita"?

conasu_boeru
conasu_boeru  •  11 Octombrie 2018, 15:01

Nu înțeleg ce are cu Moți , cel mai bun fundaș central roman la ora actuală cu meciuri în CL cât toată echipa Romaniei !

conasu_boeru
conasu_boeru  •  11 Octombrie 2018, 14:59

Cum dracu.....Keșeru ??!!! Contra chiar nu înțelege de ce la club ăsta marchează și la națională e petardă ? Pentru că la Ludogoreț, au cinci brazilieni care zburdă pe teren și fac tot jocul, el stă în fața porții și din cinci ocazii dă două !

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează