FOTBAL  »  NATIONALA  »  FRF

Lupescu îl atacă pe Burleanu: "Tânărul cu zero rezultate se încurcă în propriile minciuni, până la nivelul cel mai de jos al unui om" » Ce va face dacă nu va câștiga alegerile

Articol de GSP - Publicat vineri, 13 aprilie 2018 09:09

Ionuț Lupescu a avut un nou mesaj dur către Răzvan Burleanu, președintele FRF, și contracandidatul său la alegerile pentru președinția Federației, de pe 18 aprilie.

După ce i-a răspuns lui Burleanu, care a dezvăluit că Lupescu nu și-a dat demisia de la UEFA (detalii aici), fostul mijlocaș a avut și un mesaj dur pe care l-a postat pe contul său de facebook.

"Ca de obicei, așa-zisele dezvăluiri bine împachetate, într-un stil politic de anii 50, ale președintelui FRF nu sunt altceva decât minciuni prin omisiune. Răzvan Burleanu s-a folosit de un răspuns punctual cerut de la UEFA pentru a evidenția, în stilul lui caracteristic, o supoziție falsă. Adevărul complet este următorul: pentru reprezentanții top management, demisia presupune o predare de gestiune care durează o perioadă de timp mai îndelungată. Din cauza intrării în competiția electorală, plecarea ireversibilă nu a mai putut fi finalizată. Singura soluție, în acest context, a fost inactivarea funcției până la definitivarea plecării. Aceasta a fost, de altfel, recomandarea departamentului de HR al UEFA, lucru care va fi și confirmat în curând. Se va dovedi, astfel, că, din disperare, Răzvan Burleanu nu doar că a manipulat încă o dată opinia publică, ci a amestecat într-o competiție internă și numele UEFA.

Reconfirm și pe această cale că nu mă voi întoarce la UEFA, indiferent de rezultatul alegerilor din 18 aprilie, pentru că ceea ce am spus în această campanie a fost 100 la sută adevărat. Din nefericire pentru tânărul cu zero rezultate în fruntea FRF, toate aceste tactici ieftine de manipulare conștientă și cinică a opiniei publice nu îl vor ajuta să mai câștige încă un mandat. Dânsul nu va pleca prin demisie de la FRF, ci prin vot, încă după primul tur.

Din toată această mascaradă rețin că, până la urmă, domnia sa a mințit de două ori. Și acum, și atunci când spunea că eram căzut în dizgrație la UEFA. Dacă oamenii de acolo nu mă mai voiau, cum își explică noile lui acuzații că nici nu am plecat de la UEFA? Răspunsul nu este decât unul: se încurcă în propriile lui minciuni, până la nivelul cel mai de jos al unui om care nu poate pierde cu demnitate", a fost mesajul lui Ionuț Lupescu.

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (11)
169060557063831
Stefan Anghel  •  13 Aprilie 2018, 13:57

DACA AGENTU 007 E REALES OMU SAU DE INCREDERE NEA GG,NU MAI PUPA TITLUL INCA 5 ANI......STATI,NU VA BUCURATI...NICI DIMANO NU MAI PUPA PLAY-OFF,SINGURII CARE VOR PERFORMA VOR FI CEI DE LA CEFERE CARE "AU ATATEA SI ATATEA PROIECTE "AM VAZUT ASEARA LA DIGI...TOT E BINE CA NU E GG,N`EST PAS ?!

169060557063831
Stefan Anghel  •  13 Aprilie 2018, 13:53
Postat de Costel Tudor pe 13 Aprilie 2018, 13:45

Lupescule , esti un MINCINOS !!! Orice spui acum este egal cu zero , iar o eventuala venire a ta in fruntea FRF ar insemna un adevarat DEZASTRU ! Numai cand ma gandesc ca NULITATI precum prunea, raducioiu, ganea , craciunescu si multi altii din CLANUL mafiot BECALI ar face parte din statul FRF , ma cutremur !

ALO,AGENTU LU PESHTE PRAJIT,PE VREMURI IN `90 NE AMENINTATI CA VIN BOIERII SI CHIABURII SA-SI IA AVERILE SI PAMANTURILE INAPOI....PRIN 2000 NE VRAJEATI CA DACA IESE VADIM SIGUR FACEM RAZBOI CU URSHII,APOI CA DACA NU-L VOTAM PE PIRAT,ADRIAN NASCASE NE DA SPRE ADOPTIE LASTRAINI,SA NE FURE ORGANELE....MANIPULATI TATA,MANIPULATI,CA NU VA CERE NIMENI PERFORMANTZA !

169060557063831
Stefan Anghel  •  13 Aprilie 2018, 13:48

TARE MI-E TEAMA CA LUPESCU E IEPURELE LUI BURLESCU...PE VREMURI POR TV STABILEA FINALISTII DUPA POHTA LUI SARBU : NEA NELU CU UNU,CU ALTU...RESTU LA ANONIMI....ACUM LA FEL : LUPESCA VS BULESCU....DAR MARCEL CORAS NU MAI EXISTA ??? EU DACA AS AVEA DREPT DE VOT,CU 2 MAINI L-AS VOTA PE MARCEL PAVEL.....ORICINE VA FI ALES,FOLBALU ROMNESC VA PROGRESA....CA RACUL !

Vezi toate comentariile (11)
Comentează