FOTBAL  »  NATIONALA  »  ALEGERI FRF

Lupescu, supărat pe Gazetă: "De mult nu-l mai citește nimeni pe Tolo"

Ionuț Lupescu
(foto: Raed Krishan, GSP)
Ionuț Lupescu (foto: Raed Krishan, GSP)

Articol de GSP - Publicat marti, 17 aprilie 2018 16:48

Într-o intervenție telefonică avută azi la postul de radio Național FM, în emisiunea "Stop pe Piept", moderată de Alin Buzărin și Horațiu Ciornei, Ionuț Lupescu a criticat opinia redactorului-șef al Gazetei Sporturilor, Cătălin Tolontan

Rugat să își exprime poziția față de aparițiile alături de oameni politici din campania electorală, precum președinți de CJ, edili din țară sau, ultima oară, asocierea imaginii cu primarul Capitalei, Gabriela Firea, remarcate în două opinii semnate de Cătălin Tolontan, Lupescu a avut un răspuns scurt:

"De mult nu îl mai citește nimeni pe Tolo!".

Apoi, Ionuț Lupescu a schimbat subiectul. 

Iată cele două articole care l-au nemulțumit pe candidatul la șefia FRF:

Lupescu își face campanie însoțit de șefii PSD ai Consiliilor Județene

Nu doar politicienii fac campanie pentru Lupescu, ci și Lupescu face campanie pentru Dragnea și Firea

Alegerile pentru șefia FRF vor avea loc mâine, 18 aprilie, în cadrul Adunării Generale care va începe la ora 11:00.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (69)
306640699727631
Nae Ionescu  •  18 Aprilie 2018, 10:01

MAMA CE SPUNE? TU CHIAR CITESTI? SAU DOAR ACUM CA SA INVETI CA NU TOATE LITERELE NU SINT LA FEL? TOLONTAN SI-A SPUS PUNCTUL DE VEDERE SI ESTE LIBER CA ORICE CETATEAN IN TARA ASTA. TOTI CARE NU SINT CU TINE SINT IMPOTRIVA TA? IATA MOTIVUL PENTRU CARE II VEI SCHIMBA PE TOTI. TREBUIE SA DAI INAPOI TOT CE TI-AU DAT IN CAZ CA VEI CISTIGA. INSA CEEA CE AI FACUT RECENT CU DRAGNEA SI CU FIREA TE ARUNCA IN BARCA HOTILOR. SA TE FACI CA NICI NU STI CIND TE-AI INTORS ATUNCI CIND AI AVUT PARTE DE SUSTINEREA LUI DRAGNEA ESTE CLAR. M-AM UITAT LA ANTENA TREI UNDE IEPURASII DE ACOLO AU VORBIT LA COMDANDA LUI VOICULESCU UITIND SA NE SPUNA DE LUCESCU CEL MAI TITRAT ANTRENOR ROMAN (SI ASTA IN POVESTI FIIND DOAR UNUL DINTRE CEI BUN) CA ARE STELE PE UMAR. CA A FOST SALVAT COPILUL DE LA UN ACCIDENT FACUT DE EL ADICA DE LUCESCU JUNIOR SI A BAGAT-O PE NEVASTA-SA IN FATA CA MAI APOI SA ARUNCE IN STRADA PE SURORILE LUI RATIU DIN APARTAMENTUL LOR MODEST DE PE STRADA AUSTRULUI CU LABIRINT. NU A DORIT SA TERMINE ACTIVITATEA SPORTIVA PE BANCA NATIONALEI CA NU ERAU BANI MULTI SI II ERA TEAMA ASA CA LUI OLAROIU CA VA TERMINA RAU. ASTIA SINT . RESTUL DE LA RADUCIOIU SI ION ANDONE SINT SLUGI SI NIMIC MAI MULT. CIND EU SINCER MI-AS FI DORIT CA IN DISCURSUL LUI DRAGNE SAU POSTURILE DE TELEVIZIUNE SA FIE IMPARTIALE. SA CISTIGE CEL MAI BUN SI CEL MAI CORECT. DIN PACATE LUCRURILE AU STAT ALTCUMVA. BURLEANU ARE SCOALA CU TOPTANUL SI ESTE BUN. APOI NU ARE PUSCARIASI LINGA EL. II DORESC SUCCES!

eugeniustin
eugeniustin  •  18 Aprilie 2018, 09:36

Lupescu e omul psd. Priviti la ce au facut astia cu tara si veti intelege ce se va intampla si cu fotbalul.

218850731946542
Mihnea Popescu  •  18 Aprilie 2018, 09:23

Dl. Lupescu calca aprig pe urmele lui Mircea Sandu, din pacate: ost mare jucator, apoi sforar sef pentru sine. Politica, netransparenta, intelegeri ascunse... nu cred ca are nevoie fotbalul romanesc de un asemenea caracter.

Vezi toate comentariile (69)
Comentează