FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA - AUSTRIA 0-1

Marius Niculae, analiză severă a naționalei: „Am intrat în istorie cu această echipă! Ce s-a întâmplat acum e tipic românesc”

Marius Niculae, 39 de ani, se aștepta la mai mult de la „tricolori” după „dușul rece” din Norvegia și afirmă că Mirel Rădoi va renunța la funcția de selecționer în cazul în care naționala nu va începe să câștige +47   FOTO
Marius Niculae, 39 de ani, se aștepta la mai mult de la „tricolori” după „dușul rece” din Norvegia și afirmă că Mirel Rădoi va renunța la funcția de selecționer în cazul în care naționala nu va începe să câștige

Articol de - Publicat joi, 15 octombrie 2020 20:03 / Actualizat joi, 15 octombrie 2020 20:14

Marius Niculae, 39 de ani, se aștepta la mai mult de la echipa României după „dușul rece” din Norvegia și afirmă că Mirel Rădoi va renunța la funcția de selecționer în cazul în care naționala nu va începe să câștige.

Cronica meciului România - Austria 0-1

„Sunt dezamăgit, ca orice român. În primul rând, din cauza rezultatelor, mai ales cel din Norvegia (n.r. 0-4), când a fost o diferență mare și în teren. Cu Austria am văzut o atitudine schimbată, dar deznodământul a fost același. 

După dușul rece de la Oslo, mă așteptam la mai mult. Din păcate, am pierdut și cu Austria. Cred că e prima dată când ne bat la noi acasă. Deci, am intrat în istorie și cu această echipă. Mă gândeam că putem repeta jocul din tur, de la Klagenfurt. Vedem însă că după acea victorie ne-am culcat pe o ureche. Tipic românesc, nu avem continuitate, constanță...”, a declarat Niculae pentru GSP.ro.

„Rădoi va pleca sigur dacă rezultatele vor continua așa”

„Din ce am observat eu, Mirel încearcă să facă acea schimbare pe care a realizat-o și Boloni cu noi, când am venit mulți fotbaliști de la tineret la prima reprezentativă. Din nefericire pentru Rădoi, lui nu prea îi reușește. 

Eu sunt de principiul că atunci când îi dai oportunitatea unui om să îndeplinească un obiectiv, trebuie să-l lași să-și ducă munca până la capat. În același timp, dacă rezultatele vor continua așa și în viitor, va pleca el, sunt singur, nu trebuie să fie dat afară”, a mai spus fostul atacant al lui Dinamo.

GALERIE FOTO » România - Austria 0-1

+43 FOTO

Programul României din Liga Națiunilor:

  • 15 noiembrie, ora 21:45 » România - Norvegia 
  • 18 noiembrie, ora 21:45 » Irlanda de Nord - România

Clasamentul în grupa României

Marius Niculae, analiză severă a naționalei: „Am intrat în istorie cu această echipă! Ce s-a întâmplat acum e tipic românesc”

VIDEO Mirel Rădoi, la conferința de presă: „Vi se pare că nu am «sânge în instalație»?”

Citește mai multe știri despre echipa națională:

Adrian Porumboiu, dezamăgit de un titular al naționalei: „Se întâmplă ceva cu el. O surpriză neplăcută!” + verdict pentru Rădoi

Miodrag Belodedici, îngrijorat de jocul naționalei: „E o situație nasoală! Am pierdut fără drept de apel” + „Acolo avem probleme mari”

Pe ce stadion va juca Corvinul Hunedoara în Europa League: „Am primit invitația și vom merge acolo”

S-a întors! Acționarul din „Epoca de Aur” bagă din nou bani la Dinamo: e unul dintre magnații alcoolului


Comentarii (4)
201105434732293
Beny Spars  •  15 Octombrie 2020, 20:57

majoritatea care ziceam prin 2010 ca nu se poate o generatie mai slaba de atat, ne-am inselat ... daca si aia de pe vremea lui Mutu au fost mai buni ca astia, e tragic. De 20 de ani "reconstruim" incontinuu si jucam din ce in ce mai prost.

sala_dalles
sala_dalles  •  15 Octombrie 2020, 20:57
Postat de sala_dalles pe 15 Octombrie 2020, 20:55

Bre Eu am crescut cu heavy rock in anii 70 . Acum stidiez subcarpatii si surorile susoianu Google search

Osoianu

sala_dalles
sala_dalles  •  15 Octombrie 2020, 20:55
Postat de Ilie Golombioschi pe 15 Octombrie 2020, 20:50

Avem nevoie ca selectia sa se faca din jucatori numai din campionatul intern renuntand definitiv la jucatorii transferati deja in strainatate. Acest criteriu de selectie ar fi foarte benefic deoarece jucatorii selectionati din fotbalul intern ar fi foarte bine monitorizati etapa de etapa in vazul obiectiv al intregii tari si forma lor la zi ar fi indubitabila si nemistificabila, interesul intregii mase de fotbalisti selectionabili ar face ca sa creasca consistent competitia noastra interna, spectaculozitatea ei, pretul ei de comercializare. Banii veniti in plus ar genera posibilitati financiare sporite pentru investirea in cresterea copiilor si junioriilor schimbul de maine. Aceleasi lucru ar fi cu vanzarea acestor jucatori, cei ce joaca acum la cluburi straine nu mai prezinta nici un interes de vanzare pentru cluburile romanesti ci numai pentru cele straine si pentru impresarii lor fapt ce fotbalul romanesc nu il avantajeaza cu nimic. Pentru aceasta si jucatorii ar trebui sa fie selectionati pana la 28 de ani la inceputul calificatilor deoarece peste 30 de ani, cand are loc turneul final e o varsta ce ii face sa nu mai fie o mare miza pentru transferare. Jucatorii din campionatul intern se pot reuni mult mai usor, rapid, fara diverse complicatii, nu se gandesc la familii la reunire deoarece in tara sunt permanent cu ele.Spiritul de lupta pentru culorile nationale,de reprezentare a lor e mult mai puternic, stilul de joc, chiar si sistemul de joc e mai bine insusit asa.

Bre Eu am crescut cu heavy rock in anii 70 . Acum stidiez subcarpatii si surorile susoianu Google search

Vezi toate comentariile (4)
Comentează