FOTBAL  »  NATIONALA  »  FCSB

Mesaj clar pentru FCSB: "Niciun jucător nu ar evolua bine în situația lui Alibec! De ce cu alți antrenori juca bine?" » Ce i se spune atacantului

Articol de GSP - Publicat luni, 28 mai 2018 13:32

Cristi Săpunaru, fundașul celor de Kayserispor, a vorbit despre situația lui Denis Alibec la FCSB și crede că nu doar atacantul de 27 de ani este de vină.

"Nu înțeleg ce se întâmplă cu Alibec. Am vorbit cu el și nu-i este ușor. Nu mi se pare normal ce se întâmplă cu Denis. Acum 6 luni era văzut ca cel mai bun atacant al României. E treaba celor de la FCSB. Niciun jucător nu ar putea evolua bine în situația lui.

Nu știu dacă i-aș recomanda o schimbare la nivelul fizicului, dar poate ca ar trebui să fie mai umil. Ne cred că problema e doar la el. Nu știu dacă Dică este vinovatul, nu vreau să-l atac. Dar cum de Alibec a jucat bine cu alți antrenori și acum nu joacă? Nu vreau să-l atac pe Dică", a declarat Cristi Săpunaru la conferința de presă a naționalei României.

"I-aș recomanda să schimbe atmosfera, echipa. Ar fi extraordinar să o ia de la zero"Cosmin Contra, selecționer România

  • România va evolua împotriva naționalei statului Chile pe 31 mai, de la ora 17:00. Pe 5 iunie se va duela cu Finlanda, de la ora 20:30. Meciurile sunt liveTEXT pe GSP.RO și în direct pe Pro Tv.

Citește și: Nemilos! Răzvan Lucescu îi face praf pe Alibec și Budescu și îi transmite un mesaj categoric lui Gigi Becali

A luat parte la un moment istoric în fotbalul românesc, acum lucrează pe TIR în Germania: „Patronii sunt foarte faini! Mai stau un an și mă întorc acasă”

„Traduceri avem?” » Cum se comportă „Hagi” Luțu la cursurile de director sportiv: „E disperat!”


Comentarii (3)
florianveress
florianveress  •  28 Mai 2018, 17:42

Losere, cum le știi tu pe toate! Mai puțin aia cu fcsb=steaua...

smdb
smdb  •  28 Mai 2018, 15:10

"Dar cum de Alibec a jucat bine cu alți antrenori și acum nu joacă?" E simplu. Pentru ca e un loser. Si ca orice loser, a jucat bine doar cand a fost underdog. Pentru ca a fi motivat din pozitia de underdog, atunci cand esti loser, e usor: "Hai ma sa-i spargem sa le aratam noi ca nu-s ei cei mai cei", "Hai ma sa le aratam noi ca valoram mai mult decat milioanele lor", "Hai ma se le aratam noi ca prea ne-au luat de sus", etc. etc. Ori odata ajuns la FCSB (=Steaua), nu mai e underdog, e in postura de principal favorit. Aici lumea sa asteapta sa castigi, nu e surprinsa atunci cand castigi. Aici nu e nimeni care sa te ia de sus, sau care se crede mai bun ca tine. Ori motivatia folosita de Ninel (de ex.) pentru a-i motiva pe loseri, nu mai tine. Acum, ca sa reusesti, trebuie sa ai mentalitate de winner (munca, disciplina, seriozitate, ambitie enorma de a castiga, etc. etc.), nu de loser. Ori asta Aliblec evident nu o are. El e un loser. Si nu doar el, ca el sunt majoritatea fotbalistilor romani. Deci, draga "Sapun" e chiar *** de simpla explicatia.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

agiler
agiler  •  28 Mai 2018, 14:47

Sapunare ia-l de mana si fa nunta cu el.Dupa faceti luna de miere in Turcia si traiti impreuna pana la adanci batraneti.Happy ending nu ce dracu.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează
Close