FOTBAL  »  NATIONALA  »  ALEGERI FRF

Mesajul lui Burleanu la 24 de ore după ce a câștigat alegerile pentru șefia FRF

Articol de GSP - Publicat joi, 19 aprilie 2018 22:15

Răzvan Burleanu a câștigat alegerile pentru șefia FRF, având 168 de voturi, la mare distanță de marele rival, Ionuț Lupescu, care a adunat doar 78 de voturi.

La 24 de ore de la alegeri președintele FRF a postat pe pagina sa de Facebook un mesaj, în care le-a mulțumit celor care l-au felicitat și a anunțat că n-a trecut peste critici, încercând să învețe cât mai multe.

”Mulţumesc tuturor pentru felicitări şi pentru susţinere! Le mulţumesc şi celor care m-au criticat civilizat, am reţinut câteva idei şi din tabăra lor. La FRF munca a început din ziua 1 a noului mandat, am ţinut şedinţa obişnuită de management, aşa cum am anunţat chiar în plenul de ieri.

Am văzut un pic ce a fost bine, ce a fost rău, şi apoi am discutat ce avem de făcut acum, pe termen scurt. Football first”, a fost mesajul postat de Burleanu pe Facebook.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
986379311381755
Lengyel Adrian  •  20 Aprilie 2018, 09:11

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

eugeniustin
eugeniustin  •  20 Aprilie 2018, 00:38

Felicitari!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează