FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA U21

Mesajul primit azi de FRF după calificarea superbă obținută de România U21

Articol de GSP - Publicat miercuri, 17 octombrie 2018 17:13

Federația Italiană de Fotbal a felicitat FRF după ce naționala U21 a obținut biletele pentru EURO 2019, competiție ce va fi găzduită de Italia și San Marino între 16 și 30 iunie anul viitor. 

”Transmitem sincerele noastre felicitări naționalei României de tineret pentru această deosebită performanță, calificarea la Campionatul European Under 21 de anul viitor.

Este o onoare pentru noi să găzduim echipa dumneavoastră extraordinară, care suntem convinși că va aduce prestigiu la turneul final pe care avem plăcerea de a-l găzdui în Italia.

Adresăm aceste felicitări întregului staff tehnic și organizațional precum și tuturor jucătorilor. Așteptăm reprezentanții dumneavoastră la tragerea la sorți din noiembrie și întreaga echipă în luna iunie a anului viitor”, este mesajul italienilor apărut pe site-ul FRF

Michele Uva – Directorul Executiv al Federației Italiene de Fotbal

Vezi și: ROMÂNIA U21 LA 2019 // UPDATE Toate echipele calificate la EURO 2019 + cine se duelează la baraj » Când are loc turneul final u21 din Italia și San Marino

5 DATE IMPORTANTE DESPRE TURNEUL FINAL

- Se joacă între 16 și 30 iunie 2019 în Italia și San Marino
- Cele 6 localități în care se va juca: Trieste, Udine, Cesena, Bologna, Reggio Emilia, Serravalle (San Marino)
- Tragerea la sorți va avea loc pe 23 noiembrie 2018 la Bologna, începând cu orele 19:00
- Vor fi 12 participante împărțite în 3 grupe: din grupe în semifinale merg câștigătoarele și cel mai bun loc 2
- Semifinalistele merg la JO 2020 (Tokyo)

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close