FOTBAL  »  NATIONALA  »  GSP LIVE

VIDEO / EXCLUSIV Două episoade uluitoare de la loturile naționale » Selecționerul a certat o „fantomă” + Medicul a luat la înjurături un junior

Invitat în această dimineață la GSP Live, Mihai Olaru (27 de ani) a povestit un episod hilar de la o acțiune a naționalei U18. +13   FOTO
Invitat în această dimineață la GSP Live, Mihai Olaru (27 de ani) a povestit un episod hilar de la o acțiune a naționalei U18.

Articol de - Publicat marti, 11 aprilie 2023 12:30 / Actualizat marti, 11 aprilie 2023 16:48

Invitat în această dimineață la GSP Live, Mihai Olaru (27 de ani), fost fotbalist la CSA Steaua, retras prematur la 21 de ani, a povestit un episod hilar de la o acțiune a naționalei U18.

După un joc pierdut, fostul mijlocaș de la Sportul, Viitorul Domnești și CSA Steaua, retras în 2017, susține că selecționerul, indus în eroare de unul dintre elevii lui, a certat un jucător care nici măcar nu era convocat! Din informațiile GSP, antrenorul la care face referire Olaru este Liță Dumitru.

VIDEO. Mihai Olaru și momentul în care selecționerul României U18 a certat un jucător neconvocat

„Eram la o acțiune în Macedonia. Am pierdut, scor 0-1, gol luat din corner. Am avut ședință video după meci, să vedem cum s-a primit golul. Eram toți în sală. Antrenorul, lângă televizor, spune: «Stop, stop. Cu ăsta cine era în marcaj?». Se aude: «Eu». «Cu ăsta?». Răspunde alt coleg: «Eu». 

«Bun, iar cu ăsta care a dat gol cine era?». Aici, un coleg zice: «Dajbog. Dajbog». «Păi vezi Dajbog, băi, baiatule, apoi te plângi că nu ajungi la națională...». La un moment dat, vine antrenorul secund și îi spune la ureche: «Auzi, vezi că Daniel Dajbog nu e convocat la acțiunea asta». Nu mă pune să zic numele antrenorului (n.r. - râde)”, a relatat Mihai Olaru în dialog cu moderatorul Costin Ștucan.

Două episoade uluitoare de la loturile naționale » Selecționerul a certat o „fantomă” + Medicul a luat la înjurături un junior
Liță Dumitru a fost selecționerul României U18 între 2013 și 2014

VIDEO. Mihai Olaru, înjurat de un medic la loturile naționale

Olaru a dezvăluit și un moment delicat de la loturile naționale, în care a fost înjurat de medicul Corneliu Bârsan, decedat în 2021, la 73 de ani.

„Eram în Israel, în deplasare. În aeroport, ajutam un coleg care-și pierduse geanta. M-am dus cu el să-și caute geanta. La un moment dat, vine un medic (n.r. - Bârsan) si spune: «Ce faceți, mă, aici?». «Căutăm geanta. Și-a pierdut băiatul ăsta geanta», răspund eu. A urmat un dialog. «Tu cine ești, mă? Unde joci?». «La Sportul». «A, la Sportul... aia și aia (n.r. - referire la înjurăturile lui Bîrsan).Și să-mi ... în patronul de la Sportul și în tine de copil!»

Nu pot să reproduc, că e urât. Când discut acum despre treaba asta, e OK. Dar la timpul ăla, resimți altfel, aveam 16 ani, eram un copil”, a spus Olaru, component al loturilor naționale de la U16 la U18.

FOTO. Imagini din scurta carieră a lui Mihai Olaru:

+9 FOTO

Mai multe știri din emisiunea GSP Live:

Trei șocuri profesionale resimțite în Serie A de o vedetă a naționalei României: „Nu mai lucrasem cu așa ceva, lovea foarte, foarte puternic. Aveam mâinile vinete”
ITALIA
Trei șocuri profesionale resimțite în Serie A de o vedetă a naționalei României: „Nu mai lucrasem cu așa ceva, lovea foarte, foarte puternic. Aveam mâinile vinete”
„Denise Rifai, ce!?” » Crina Abrudan a spus în premieră întrebarea ascunsă La Măruță
EXCLUSIV
„Denise Rifai, ce!?” » Crina Abrudan a spus în premieră întrebarea ascunsă La Măruță

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
ionescugeorge77
ionescugeorge77  •  11 Aprilie 2023, 18:43

pai n a avut dreptate ?...Dajbog n a ajuns fotbalist ...

Vezi toate comentariile (1)
Comentează