FOTBAL  »  NATIONALA  »  ECHIPA NAȚIONALĂ

Mircea Sandu reacționează după ce fostul doctor al naționalei a dezvăluit că i s-a cerut să dopeze jucătorii: "Trebuie să iasă și să spună"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 20 decembrie 2017 09:44

Pompiliu Popescu, fost medic al echipei naționale a României, a dezvăluit într-un interviu pentru Gazeta Sporturilor că un fost selecționer i-a cerut să dopeze jucătorii. (Detalii aici)

Mircea Sandu, fost președinte al FRF, a reacționat după declarațiile lui Pompiliu Popescu și a spus că de-a lungul anilor nu a știut nimic despre acest subiect și că fostul medic nu a vorbit cu el despre dopaj.

"Eu acum aud prima dată de acest lucru. Nu știu dacă a existat un antrenor care să ceară aşa ceva. Nu mi-a spus niciodată Pompiliu Popescu, până astăzi, în cei 20 şi ceva de ani. Dacă un antrenor i-a cerut să dopeze jucătorii, el trebuie să iasă şi să spună pentru că e un lucru foarte grav. Dacă e vorba de doping, atunci cei care vor să păcălească nu au ce căuta în sport", a spus Sandu la TV Telekom Sport.

"Îmi aduc aminte că a venit Dorinel Munteanu cu o listă de medicamente pe care le primea la club, cred că era la Koln. Am discutat cu antrenorii, cu Pompiliu Popescu şi am vrut neapărat să aducem medicamente permise la acea vreme, în 1994 sau 1995. Erau de la farmacie, fără niciun fel de probleme. Există medicamente validate, acceptate pe care fotbalişti le iau ca să se recupereze mai repede"Mircea Sandu

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează