FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA U21

Mirel Rădoi a găsit un nou fotbalist pentru naționala de tineret » Are 20 de ani și evoluează în Spania

FOTO: Raed Krishan
FOTO: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat joi, 18 octombrie 2018 22:06

Mirel Rădoi, selecționerul naționalei U21, afirmă că România are o mulțime de jucători talentați, încă nedescoperiți, peste hotare. 

"Noi ținem legătura permanent cu departamentul de scouting. Cum apare ceva noi. Acum, pentru dubla cu Țara Galilor și Liechtenstein, trebuia să fie convocat Rațiu, de la Villarreal B. A avut 6 partide jucate în acest start de sezon. Am discutat cu directorul sportiv și antrenorul de acolo. Din păcate s-a accidentat.

Sunt foarte mulți fotbaliști români care apar în străintate, unul chiar doi pe lună. Cei de acolo vin cu o altă mentalitate. Cel mai bun exemplu este Pașcanu. Determinarea, sacrificiul pe care îl arată el chiar și la antrenamente, este unul dus la extrem", a declarat Rădoi la TV telekom Sport.  

Andrei Florin Rațiu (20 de ani) evoluează pe postul de fundaș-dreapta la echipa secundă a celor de la Villarreal, în Liga a 3-a din Spania. În sezonul actual a evoluat în 5 partide, marcând un gol.

EXCLUSIV: Anunțul momentului pentru Gigi Becali » Fotbalistul se întoarce la FCSB: „Direct atacant îl bag!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (6)
demolarii
demolarii  •  19 Octombrie 2018, 08:56

De data asta Rădoi are o viziune corecta. Și da o explicație mai reală calificării obținute. Regula cu jucătorii sub 21 de ani are un rol, dar Morutan sau I Hagi joaca într-o competiție cu mentalități gen Alibec sau Daminuta. Jucători care ajung la un nivel pe care cred că-l vor avea tot timpul doar cumpărând masini scumpe. Dar exemplu unui jucător care refuza Arsenal pentru a juca în Liga a II-a italiana, sau a altuia care la 21 de ani e cumpărat cu 9 mil de euro , de a gândi cariera a făcut diferența. ....bravo lui...

sex.deep
sex.deep  •  19 Octombrie 2018, 05:55
Postat de lobbyone pe 18 Octombrie 2018, 22:39

Probabil singura sansa ca fotbalul romanesc sa mai miste.Copiii celor care au plecat la munca in strainatate.Cresterea copiilor la noi e dezastruoasa , mai dureaza 10-15 ani pana o sa revina la un nivel decent.Degeaba are hagi academie daca ademeneste toti jucatorii buni din tara.Concurenta e 0.

Cum degeaba, cand jumatate din loturile echipelor nationale sunt formate din jucatori care au trecut sau sunt la academia lui Hagi !

205385333245464
Livi Andrei  •  19 Octombrie 2018, 03:30
Postat de satyricon pe 18 Octombrie 2018, 22:44

In schimb tu nu ai ratat ocazia sa fii un loser. Si apropo, FCSB=STEAUA.

Si tu ai ratat ocazia sa nu fii un sclav gigist!

Vezi toate comentariile (6)
Comentează