FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA

Mirel Rădoi, anunț de ultimă oră! A refuzat o ofertă importantă: "Nu mă regăsesc"

Articol de GSP - Publicat marti, 24 aprilie 2018 19:51

Mirel Rădoi a anunțat că a refuzat să-i ia locul lui Adrian Mutu și să se mute de la naționala U21, acolo unde este director sportiv, la naționala mare în postul de manager sportiv.

Fostul căpitan al Stelei a justificat alegerea făcută, chiar dacă aceasta nu i-a picat bine lui Cosmin Contra, selecționer al României.

"Am avut o discuţie cu cei de la FRF. A fost acea propunere, dar le-am mulţumit frumos, am refuzat. Nu mă văd în acea poziţie, nu sunt pregătit încă, nu e vorba că nu aş putea face faţă. Cred că sunt implicat mult mai mult la echipa de tineret decât la juniori.

Vorbim despre partea de scouting şi vedem că majoritatea meciurilor în care joacă fotbaliştii de naţională sunt transmise la TV. La tineret nu e aşa şi suntem patru oameni care putem urmări jucătorii.

Munca în care mă regăsesc e mult mai aproape de teren decât de birou. Se poate spune că am ales mai multă muncă, da. Nu i-a picat prea bine lui Cosmin. Nici lui, nici câtorva membri din Comisia Tehnică.", a zis Mirel Rădoi la TV Digi Sport.

...despre alegeri: "Victoria nu m-a surprins. E greu să te lupți cu un președinte în funcție. Are un avantaj important. El știa ce au nevoie cluburile. Diferența, da, m-a surprins. Asta recunosc. Dar eu spun un lucru, cred că acea campanie de o lună și jumătate n-a fost suficientă pentru Ionuț Lupescu".

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează