FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA - BELARUS 5-3

ROMÂNIA - BELARUS 5-3. Pleacă Mirel Rădoi? Anunțul FRF după victoria cu Belarus: „Îmi asum ce spun!”

FOTO: Cristi Preda +38   FOTO
FOTO: Cristi Preda

Articol de GSP - Publicat miercuri, 11 noiembrie 2020 23:25 / Actualizat joi, 12 noiembrie 2020 03:54

Mihai Stoichiță a vorbit despre posibilitatea ca Mirel Rădoi să plece de la naționala României, după ratarea calificării la Euro 2020 și prestațiile slabe din Liga Națiunilor, și spune că selecționerul are sprijinul Federației Române de Fotbal.

Șeful Comisiei Tehnice de la FRF spune că doar Mirel Rădoi, care ar fi dorit de CS Universitatea Craiova în locul lui Cristiano Bergodi, poate decide dacă pleacă și că Federația nu vrea să-l schimbe după ședința din această lună.

„Trebuie să facem o analiză, dar nu va fi o analiză pentru a-l schimba. Trebuie să vedem ce trebuie să îmbunătățim, ce putem face.  Din punctul de vedere al Federației, nu se poate pune problema să fie schimbat. Singurul care poate decide dacă pleacă este Mirel Rădoi! Îmi asum ceea ce spun!

Ce pretenții poate să aibă Federația?! Calificarea la Campionatul Mondial?! Credeți că Mirel nu are ca obiectiv calificarea la Mondial?

După meciul cu Islanda, l-am văzut pe Mirel că suferă enorm de mult pentru că nu a ieșit cum și-a propus.  El nu a avut ca obiectiv calificarea la EURO. Mirel Rădoi are timp să meargă la un club, dar după ce își termină munca la națională”, a spus Stoichiță la emsiune „Digi Sport Special”.

EXCLUSIV Telefonul primit de Mirel Rădoi înaintea amicalului cu Belarus: „Vă dau o informație în premieră. I-am spus două lucruri”

Contractul meu la echipa națională este și pentru următoarea campanie. Nu mi s-a propus nimic după 2022, dar nu știu dacă se pune problema și nici dacă aș accepta eu. Dacă se va discuta ceva, va fi doar pentru Campionatul Mondial
- Mirel Rădoi

VIDEO Mirel Rădoi a răbufnit: „Nu știam că Belarus a jucat în 6 oameni”

Citește mai multe știri despre echipa națională: 

ANALIZĂ GSP: Cum s-au descurcat noutățile lui Mirel Rădoi! Cine s-a remarcat la debut și cine a fost anonim

Mirel Rădoi a răbufnit la conferință: „Vreți să vin în fața voastră, voi să trageți și eu să stau? De ce aveți așteptări dacă spuneți că suntem slabi?”

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (10)
doardinamo1948
doardinamo1948  •  12 Noiembrie 2020, 00:19

Nu aveam nici o șansa cu Islanda, a trecut! Keep walking!

mehighms
mehighms  •  12 Noiembrie 2020, 08:13
Postat de Iuga Mircea pe 12 Noiembrie 2020, 06:42

Ce vreți de la Rădoi, fără licență pro,el cu Mitriță și cu Băluță de 1,60 metri vrea să se lupte cu norvegienii de 1,90metri? Camora nu are loc de Mogoș ,dar mai ales că nu e oltean(e marele defect al lui Camora).Nu jucătorii trebuiau schimbați după pauză ,ci tactica.Ai 4-0 la pauză și iei 3 goluri după pauză,Rădoi avea privea in gol,nu mai știa ce să facă.Un antrenor cu licență ar fi știut!!!!!

cat esti de prost..

napocarepublic
napocarepublic  •  12 Noiembrie 2020, 00:48

Sa nu l dati afara pe Radoi,cu asta batem toate recordurile.. avem Sansa sa fim sub Malta si Gibraltar

Vezi toate comentariile (10)
Comentează