FOTBAL  »  NATIONALA  »  GAZ METAN - FCSB, 21:00, DIGI, TELEKOM, LOOK, GSP

Mirel Rădoi se revoltă din cauza noii senzații din Liga 1, care i-a luat ochii lui Becali: "Chiar așa am ajuns?"

Articol de GSP - Publicat duminica, 12 august 2018 10:33

Mirel Rădoi, fost antrenor la FCSB și actual selecționer al naționalei de tineret a României,  s-a declarat impresionat de atacantul portughez Carlos Fortes, 23 de ani, dar a precizat că discuţiile despre naturalizarea atacantului de la Gaz Metan Mediaş sunt premature.

"Am ajuns să nu mai vorbim de jucătorii români, care chiar merită şi sunt talentaţi, şi vorbim imediat cum apare un jucător străin. Să îl lăsăm să aibă şi el un campionat în care să iasă golgeter cu 20 şi ceva de goluri şi după aceea să îl vedem.

E clar că are un simţ al porţii, asta nu poate nega nimeni, indiferent de zona în care e, finalizează şi prinde cadrul porţii. Dacă le-ar face şi în viteză, ar fi şi mai bine", a spus Rădoi la TV Telekom Sport,

Carlos Fortes a marcat câte un gol în toate cele 3 partide jucate de Gaz Metan în acest debut de sezon: 2-1 contra Concordiei Chiajna, 1-1 contra celor de la Voluntari și 3-2 contra lui Dinamo București. 

Nicolae Dică, antrenorul FCSB, a spus că atacantul Carlos Fortes ar putea ajunge la echipa roș-albastră. (Detalii aici)

Citește și: Jucătorul care a luat ochii oamenilor de fotbal din România: "Să-l naturalizăm. Dacă va trebui, îl vom însura aici"

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (8)
poison_5
poison_5  •  12 August 2018, 19:08

Să dea gol Fontes și diseară!

martinpen
martinpen  •  12 August 2018, 18:37
Postat de capca1 pe 12 August 2018, 15:00

Nea Rădoi, ăsta, și -o fi luat bacalaureatul ?! Că, altfel, ar fi prin clasa a XIi -a, când aude de “ Ștefan cel Mare” ar tebui să știe că nu se vorbește de “ Pinalti “. E un antrenor varză, nu a demonstrat nimic ! Să-și țină panseurile pentru el, când vorbește e caz de targă !

Tu inceteaza cu "vorbitul" la fotbalisti, nu o sa gasesti asa ceva si e normal. Vrei unul care vorbeste elevat ? vezi la Iliescu, nu la fotbalisti, astia trebuie sa dea goluri nu sa vorbeasca frumos... Gandeste ca toata copilaria lor au fost in cantonamente, deplasari, scolile au fpst ultimul lucru si ala facut cu acordul directorilor de liceu care le dadeau note de trecere desi nu mergeau la ore... Deci, cu vorbitul, nu te mai agita... Ca nu exista nimeni in lumea asta sa vorbeasca bine si sa joace fotbal...

martinpen
martinpen  •  12 August 2018, 18:34

citez din Radoi:"...Să îl lăsăm să aibă şi el un campionat în care să iasă golgeter cu 20 şi ceva de goluri şi după aceea să îl vedem."... De ce sa-l lasi ma Radoi? Poate stii tu alt roman care a marcat 20 si ceva de goluri, ca sa pretinzi astuia sa marcheze atatea?

Vezi toate comentariile (8)
Comentează