FOTBAL  »  NATIONALA  »  ISRAEL - ROMÂNIA

„N-am înțeles... Le-o fi cerut antrenorul?” » Nedumerit de ce a văzut în Israel - Elveția, se teme pentru România: „Extrem de greu!”

Elvețienii n-au putut să învingă o echipă a Israelului cu multe rezerve / Sursă foto: Facebook @Swiss Nati Men +7   FOTO
Elvețienii n-au putut să învingă o echipă a Israelului cu multe rezerve / Sursă foto: Facebook @Swiss Nati Men

Articol de - Publicat miercuri, 15 noiembrie 2023 23:59 / Actualizat joi, 16 noiembrie 2023 00:36

Tehnicianul Vasile Miriuță a analizat calculele de calificare din grupa României, devenite limpezi după remiza Israelului cu Elveția, 1-1. Dacă nu pierdem sâmbătă, contra naționalei lui Alon Hazan, România se califică la EURO 2024!

  • Israel - România va avea loc sâmbătă, pe 18 noiembrie, de la ora 21:45, la Felcsut (Ungaria). Meciul va fi liveTEXT pe GSP.ro și televizat pe Prima TV. Trei zile mai târziu, întâlnim Elveția acasă, pe Arena Națională. 

Antrenorul proaspăt plecat de la Chindia e convins că pe „tricolori” îi așteaptă un meci infernal în Ungaria, împotriva unei naționale care, înțesată de rezerve, s-a agățat cu dinții de o remiză în fața neconcludentei Elveția. 

Calcule după Israel - Elveția » Cum se califică România la EURO 2024
EURO 2024
Calcule după Israel - Elveția » Cum se califică România la EURO 2024

Vasile Miriuță, după egalul scos de Israel: „Chiar nu înțeleg de ce s-a retras Elveția? Le-o fi cerut antrenorul?”

„Dacă mai erau 10 minute, începeam să avem emoții, poate câștiga Israelul, cine știe? N-am înțeles de ce s-au retras elvețienii în ultimele 30 de minute. Dacă forțau și țineau piciorul pe accelerație, cred că puteau marca golul doi. 

(...) Chiar nu înțeleg de ce s-a retras Elveția din minutul 60. Le-o fi cerut antrenorul? În loc să-i ții sus, să faci presing, să te duci peste ei... Ei s-au retras. 

Israel - Elveția/ FOTO: Guliver/GettyImages
Israel - Elveția/ FOTO: Guliver/GettyImages
Israel - Elveția/ FOTO: Guliver/GettyImages
Israel - Elveția/ FOTO: Guliver/GettyImages
Israel - Elveția/ FOTO: Guliver/GettyImages
+3 FOTO

Iar Israelul n-a jucat cu echipa de bază! Eu zic că ne așteaptă un meci extrem, extrem de greu. Dar datele problemei nu s-au schimbat, n-avem voie să pierdem sâmbătă. Ei și-au spus: «Menajăm câțiva jucători cu Elveția, încercăm să scoatem un egal și ne pregătim pentru finala cu România». Le-a ieșit. 

Dacă te bate Israel, trebuie apoi să bați Elveția, altă variantă nu e”, a spus Miriuță, la Prima Sport. 

România se califică la EURO dacă nu pierde cu Israel!

România are o mare șansă să se califice la EURO 2024. În cazul în care nu pierdem cu israelienii sâmbătă, suntem la turneul final înainte de ultima partidă din preliminarii, cu Elveția. În cazul unei înfrângeri cu Israel, calculele se complică serios

În acest moment, România are 16 puncte în grupa I, cu două meciuri rămase, iar Israel are 12, cu același număr de partide. În cazul egalității de puncte, primul criteriu de departajare e reprezentat de rezultatele meciurilor directe. Abia următorul e golaverajul, unde stăm mai bine ca Israel.

Clasamentul actualizat în grupa I preliminară pentru EURO 2024

VIDEO Toate informațiile înainte de Israel - România, meciul unei generații

Citește și alte știri de actualitate.

Avertismentul lansat pentru „tricolori” imediat după Israel - Elveția: „Asta mă îngrijorează!”

Final dramatic în Israel - Elveția » Rezultat bun pentru România + clasamentul grupei

Calcule după Israel - Elveția » Cum se califică România la EURO 2024

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
mihalachy
mihalachy  •  16 Noiembrie 2023, 08:36

””tehnicianu”” pai dece ii ziceti asa , daca nici după ce se termina meciu nu a inteles, nimic, tehnician era o meserie, el incearca sa fie antrenor, dar nu-i iasa tehnica, a scris vreo carte despre tehnica si strategie in fotbal!,. ?? domnilor?? sa avem rezon, sunt atatea evenimente sportive si dv ocupati spatiu cu tehnicieni cad pe lume sunt si ingineri!

florin_m_s
florin_m_s  •  16 Noiembrie 2023, 08:26

Miriuta , ba baiatule ai macar putina decenta in ceea ce priveste declaratiile de presa . In locul tau refuzam sa dau cu parerea , tu nu esti in stare sa gestionezi o echipa de liga 2 dar vad ca in ceea ce priveste nationala , te pricepi . Dute ma baiatule le liga a treia ...

Vezi toate comentariile (2)
Comentează