FOTBAL  »  NATIONALA  »  RAPID

VIDEO Daniel Niculae merge pe mâna lui Horațiu Moldovan în „dubla” României: „A recunoscut când a greșit, dar fără el nu luam puncte”

Horațiu Moldovan într-un meci al Rapidului cu FCSB, foto: Imago
Horațiu Moldovan într-un meci al Rapidului cu FCSB, foto: Imago

Articol de , - Publicat miercuri, 06 septembrie 2023 09:37 / Actualizat miercuri, 06 septembrie 2023 09:37

Daniel Niculae crede că Horațiu Moldovan este în continuare soluția numărul unu pentru poarta României în „dubla” cu Israel și Kosovo, cu toate că portarul Rapidului nu a avut cele mai bune prestații la începutul acestui sezon.

Prezent la turneul de tenis al patronului Dan Șucu, unde a făcut echipă cu Vasile Maftei, Daniel Niculae a mai vorbit și despre ultimele plecări din lotul giuleștenilor.

Cristi Ganea a revenit în România » Surprins la aeroport cu un accesoriu de 7.000 de lei
FCSB
Cristi Ganea a revenit în România » Surprins la aeroport cu un accesoriu de 7.000 de lei

VIDEO. Daniel Niculae: „Ar fi bine să nu marcheze cu noi”

„Horațiu e cel mai bun portar din România! Greșelile unui atacant nu se văd ca cele ale unui portar. N-a început foarte bine acest sezon și a avut câteva momente ezitante pe care le-a recunoscut și el. Dar au fost și câteva meciuri, în care fără intervențiile sale nu luam punctele.

Jucătorii trebuie să intre cu gândul la victorie indiferent de adversar. Este clar că în ultimii ani, rezultatele n-au fost cele scontate. Dar dacă vrem ceva, trebuie să începem de la centrele de copii și juniori”.

Albion Rrahmani e în lotul lui Kosovo pentru întâlnirea cu România, iar Daniel Niculae speră ca vârful să păstreze golurile pentru echipa de club și să cruțe naționala noastră: „Nu i-am spus nimic lui Rrahmani înainte de jocul României cu Kosovo, e un jucător profesionist și știe ce trebuie să facă.

Ar fi bine pentru noi să țină golurile pe care le-ar putea da cu România pentru jocurile Rapidului din campionat”, a spus oficialul giuleștenilor.

Daniel Niculae, despre Rapid: „Suntem bine ca lot”

Președintele alb-vișiniilor a comentat și ultimele plecări de la Rapid:

„Micovschi a plecat pentru că avea nevoie de mai multe minute. Un jucător foarte bun și talentat. A intrat acum la UTA și a făcut o partidă bună. Sperăm să facă un campionat bun și să se întoarcă pentru a se bate la un post de titular. 

În cazul lui Florin Ștefan a fost o problemă cu o accidentare, a avut o perioadă lungă de absență, apoi i-a fost greu să intre în primul 11. Momentan suntem bine ca lot, avem dubluri pe toate posturile, un lot echilibrat atât numeric, cât și valoric”, a mai spus Daniel Niculae.

Citește și alte știri:

Torje a povestit în premieră tot ce s-a întâmplat la celebrul episod „Steaua e numai una” » Cine l-a trădat și câți bani s-ar fi încasat pe filmare

Sorin Cârțu, comentariu nemilos despre Tavi Popescu: „Un răsfățat care ne dă fotbal cu lingurița și țârâita! Își arogă prea multe merite”

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează