FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA U19 - UCRAINA U19 1-2

Noi dezvăluiri despre situația în care se află Moruțan: "A făcut o criză! E în depresie, e disperat"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 28 martie 2018 15:54

Valeriu Iftime, patronul de la FC Botoșani, a vorbit despre situația mijlocașului Olimpiu Moruțan și a spus că acesta este foarte afectat de eliminarea din meciul România U19 - Ucraina U19, 1-2.

"L-am laudat când merita lăudat, dar l-am și criticat când trebuia criticat. Acum îl susțin. Eu am vorbit cu copilul și l-am incurajat. Gestul este prostesc, copilaresc. El mi-a spus că nici nu știa că are cartonaș galben.

Este trist. Am vrut să-l încurajez pentru că avem nevoie de el. E un copil și trebuie sprijinit. Toată lumea greșește. E prea multa tragedie pusă doar pe capul lui. Își va revi, dar acum a făcut aproape o criză. E în depresie. L-a luat Costel (n.r. Costel Enache, antrenorul FC Botoșani), vorbește cu el. Am vorbit și eu cu el. Era disperat, nu l-am mai văzut atât de trist.

Nu e doar vina lui Moruțan. O echipă bună nu ia două goluri ăn 10 minute, chiar dacă are un om în minus. Da, a greșit, dar mai erau 10 minute. Nu-l văd deloc principalul vinovat pe Moruțan. E vinovat ca toți ceilalți din echipă", a spus Valeriu Iftime la ProTV.

"N-are cum să nu-l mai vrea Gigi Becali. A plătit bani. Din vară este al Stelei"Valeriu Iftime

Citește și: Opinie GSP // După pui de Moruțan să nu dai cu bolovan » "Nu ucideți jucătorii naționalei despre care acum 7 zile nu știați că există!"

Citește și: Momente dramatice în vestiarul României! Ce s-a întâmplat cu Moruțan după ce România U19 a ratat calificarea: "Și-a pierdut controlul"

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (6)
1701810073223692
Fenesan Dan  •  29 Martie 2018, 20:11

Trist sau nu are o mare vina in pierderea calificarii! Mai trist e ca a tras dupa el si alti jucatori care nu meritau asta! Si daca nu va primi nici o pedeapsa va face la fel si data viitoare si de cate ori va avea ocazia. S-a batut mingea de el si a intrat in poarta, iata un motiv bun sa isi dea jos tricoul, sa ia rosu si sa strice toc ce au muncit toti, sa-si bata joc de viitorul lor. Acesta e adevarul, nu e ,, Ronaldo de Romania''si nu e nici ceea ce se crede el pe facebook. E un jucator putin peste mediocru si va garantez ca nu va ajunge niciodata la nivel inalt. Sa stie si el ca echipele mari se uita si la profilul psihic al jucatorului. Daca ,, a dat'' in depdesie dupa prostia facuta pe teren e si mai grav, inseamna ca e labil. Si la varsta asta e grav!

deva1
deva1  •  29 Martie 2018, 16:43

Domnule antrenor Adrian Boingiu,sigur stiau jucatorii ca scoaterea unui tricou se sanctioneaza cu cartonas galben? Daca Morutan stia inseamna ca in cea mai mare parte e vina lui ! dar daca nu stia sau nu stiau?atunci e vina dvs . si a stafului si a antrenorilor de la cluburile de unde vin! de cate ori ati facut o sedinta de pregatire cu un arbitru adus la lotul acesta de U19? sa le explice regulamentul cap -coada , cu video , fotografii, etc? Domnule Burleanu de cate ori?

137729076992236
Conache Pavel  •  29 Martie 2018, 06:22

Daca tacea .....Morutan spune ca nu "stia" ca are cartonas galben ?!!!...va dati seama cat de "absent" a fost. Nu e, doar el, vinovat de infrangere dar, el, va ramane in "istorie" cel care a marcat golul...INFRANGERII ?!!!!

Vezi toate comentariile (6)
Comentează