FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA - FINLANDA 2-0

NOTE GSP // "Tricolorul" care a fost deasupra tuturor în victoria cu Finlanda, deși n-a marcat » Cine a mai ieșit în evidență

FOTO: Cristi Preda
FOTO: Cristi Preda

Articol de GSP - Publicat miercuri, 06 iunie 2018 09:00

România a impresionat încă o dată în amicale, 2-0 contra Finlandei, în evidență ieșind fotbaliștii campioanei României, Cristian Manea și Ciprian Deac, dar și "piticul" Craiovei, Alexandru Mitriță.

Cosmin Contra i-a menajat pe oltenii Mitriță, Bancu și Băluță în primul amical, câștigat cu 3-2 contra lui Chile. Primii 2 au impresionat astăzi. Mitriță a fost cel mai bun jucător de pe teren, a primit nota 8, în timp ce Bancu, cu o evoluție sigură în faza defensivă, 7.

Ciprian Deac, Cristian Manea și Constantin Budescu au fost ceilalți "tricolori" peste media echipei, notați la rândul lor cu 7. 

Cosmin Contra a ajuns la 4 victorii în tot atâtea amicale disputate în 2018 și a fost recompensat cu nota 7.

 04 05

Vezi și: Video, foto și cronica meciului România - Finlanda, 2-0!

Florin Prunea, reverență la retragerea lui Lobonț » 3 "tricolori" remarcați cu Finlanda

VIDEO Bogdan Lobonț, după ultimul lui meci: "Mamă, mamă!" » Trăirile dinaintea jocului și următoarea mutare: "Nu sunt un om secretos"

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (17)
mosvasile
mosvasile  •  06 Iunie 2018, 18:02

"Steaua"a castigat anonimule,nu fcsb-ul!Pricepi greu si uiti repede!

mosvasile
mosvasile  •  06 Iunie 2018, 14:57

Baaa!Ati uitat sa-l notati pe Stanciu!Si ce daca nu a jucat?Ce nota sa-i dati?!Cum ce nota,10 ce se mai discuta!Ba fratilor,comentariu mai gretos -pro fcsb-ca al lui Mironica,rar mi-a fost dat sa aud,chiar in tarlaua asta plina de fcsb-isti!Nu uita sa-l pomeneasca pe Stanciu din doua in doua minute si sa adaoge ca "nu trebuie sa lipseasca din teren"!Noroc ca baiatul doar se insurase si absenta lui era motivata,ca ar fi fost vai de Contra!La asemenea *** nu conteaza ca tocmai Stanciu-jucatorul ala nemaipomenit-a fost "coordonatorul de joc" al echipei Romaniei in preliminariile CM, unde am terminat pe locul 4 sau 5!La fel Balasa,dupa Mironica cica ar fi "facut "un joc solid in aparare"-poate fiindca a facut faultul ala la rupere la 16 metri de poarta, iar Chipciu- care a pierdut toate mingiile- era laudat de zor pentru ca ar fi dat el o pasa de gol -lui Deac-in meciul cu Chile!Probabil ca a vrut sa traga si mingea a deviat la Deac!Ailalti jucatori-care "au indraznit" sa intre pe teren fara sa aiba trecut fcsb-ist-erau examinati foarte sever de Mironica!Uite de aceea, prefer sa vad meciurile cu sonorul inchis!Sa nu-i mai aud pe alde Mironica si pe alde Angheluta!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

valiza.epo
valiza.epo  •  06 Iunie 2018, 12:44
Postat de adriann_ pe 06 Iunie 2018, 11:27

Cand selectia se face corect, fara petarde pe care beecali vrea sa le 'vopseasca' pentru export, Nationala noastra nu are probleme cu adversari gen Finlanda, Israel samd. Iar in preliminarii daca iti faci cele 6 puncte cu fiecare adversar de genul asta, tot ajungi macar la baraj...

Tot a avut Becali o petarda de la inceput - Balasa - iat prim min. 60 au mai intrat cateva tzepe vbecaliote (Tosca, Chipciu). Pe Cipciu l-a introdus in locul lui Budescu doar pentru a arata diferenta dintre un fotbalist di... Chipciu!

Vezi toate comentariile (17)
Comentează