NATIONALA    •   FRF

OFICIAL » Ionuț Lupescu va candida la șefia FRF » EXCLUSIV primele declarații: "Mi-am încheiat socotelile cu UEFA pentru a intra în această luptă"

Articol de — Justin Gafiuc Duminica, 11 Februarie

Ionuț Lupescu, a anunțat că va candida la președinția FRF,  la alegerile din 18 aprilie. GSP.RO a obținut primele declarații de la Ionuț Lupescu, imediat după anunțarea candidaturii: 

"M-am hotărât să intru în această luptă fiindcă foarte multă lume mi-a cerut să facem ceva pentru fotbalul românesc. În zilele următoare voi face și o conferință de presă pentru a oferi detalii. Mi-am încheiat socotelile cu UEFA, urmează să plec și prin țară pentru a discuta cu membrii afiliați.
De asemenea, în perioada următoare o să prezint detalii și despre echipa cu care intenționez să lucrez. Oricum, conform statutului, președintele are dreptul să propună secretarul general, iar pentru această variantă am deja în minte câteva persoane" Ionuț Lupescu pentru GSP.RO

 lupescu

 "Sunteți mulți care mi-ați solicitat de-a lungul ultimului ani să îmi pun experiența, cunoștințele și pasiunea în serviciul fotbalului din țara mea. V-am auzit, am înțeles, am cântărit și am luat decizia conformă cu dorințele voastre, să îmi depun candidatura la președinția Federației Române de Fotbal", a fost mesajul lui Ionuț Lupescu, actual șef al Comisiei Tehnice a UEFA.

Ceilalți candidați anunțați până acum sunt: Răzvan Burleanu, Marcel Pușcaș, Victoraș Iacob și Sorin Răducanu.

6 ani
a fost Ionuț Lupescu director general FRF, în perioada 2005-2011

Comentarii (22 ) Adaugă comentariu

corectu  •  13 Februarie 2018, 08:11

Dintre Burleanu si Lupecu l-as alege pe MARCEL PUSCAS.Mult mai competent si coerent.

ion.ionescu  •  13 Februarie 2018, 07:24

1. Gică Popescu a fost arestat cu o zi înaintea alegerilor, deşi procurorii au cerut pedeapsă cu suspendare (ca să nu se pună rău cu Băsescu, păpuşarul lui Burleanu). Deşi GP a plătit imediat taxele şi în România după ce a aflat că nu exista Acord contra dublă impunere (plătise taxele în Turcia), tot felul de ignoranţi rataţi l-au făcut în fel şi chip...2. Burleanu a fost adus pentru că în fotbal colcăie banii negri şi aveau nevoie de el politrucii şi a dovedit că e ignorant în fotbal şi catastrofal ca manager. Cu avantaje proprii... 3. Patru ani a avut o obsesie : "generaţia de aur", indiferent de nume şi mai ales vârfurile : Hagi, Popescu. Mercenarii lui de pe site-uri sunt uşor de recunoscut după această obsesie impusă : "generaţia de tinichea", "n-au câştigat nimic etc. Deştepţilor, e de aur pt. fotbalul românesc, alta la fel nu vom mai avea ! 4. Lupescu (IL) nu a fost un super-jucător dar e un tip inteligent şi trăit mulţi ani în Vest, apreciat la UEFA şi FIFA, care a învăţat multe acolo şi care poate aduce ceva fotbalului românesc. 5. Burleanu a arătat că poate aduce doar dezastru încă 4 ani ! Şi totuşi, reacţia majoritară pe site-uri este împotriva lui IL, inclusiv cu jigniri ! 6. Cei care îl contestă pe IL se dovedesc agramaţi sau programaţi pe marota burlească de "generaţie de tinichea". Dovadă că nici Burly nu are mai multă minte ca ei, dacă îi foloseşte !

haideusicfr  •  12 Februarie 2018, 18:24

Si da-i si lupta neicusorule ,ca la *48, ma-ntelegi?

Vezi toate comentariile (22)

Comentează

Conectează-te cu facebook la contul tău sau înregistrează-te pentru a adăuga comentarii


1500 de caractere ramase