FOTBAL  »  NATIONALA  »  SELECȚIONER

Olăroiu a vorbit despre decizia numirii lui Contra pe banca echipei naționale: "Găseşti puţini oameni de acest gen de-a lungul vieţii"

Foto: Raed Krishan/Gazeta Sporturilor
Foto: Raed Krishan/Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat luni, 01 ianuarie 2018 10:40

Cosmin Olăroiu a lăudat decizia Federației de a numi un antrenor român tânăr pe banca naționalei României datorită faptului că "Guriță" este un tehnician cu o foarte mare dorință de a învinge.

"Cred că numirea unui antrenor tânăr, român, în dauna unuia experimentat şi străin va fi de bun augur. E un antrenor care vrea să demonstreze. Are o dorinţă şi capacitate de muncă foarte mare. E foarte temperamental. Trăieşte şi simte fotbalul. Îl va ajuta mult acest lucru.

Când l-am adus la Timişoara, el avea un singur target: să mă bată pe mine. Intram şi jucam şi eu la antrenamente, le trata ca pe un meci oficial din dorinţa de a mă învinge. E un tip căruia nu-i place să piardă. Găseşti puţini oameni de acest gen de-a lungul vieţii", a spus Olăroiu la TV Telekom Sport.

Cosmin Contra și Cosmin Olăroiu au colaborat la Poli Timișoara în 2005, când fostul fundaș a fost împrumutat pentru jumătate de sezon de Atletico Madrid grupării bănățene.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (7)
albalbastru72
albalbastru72  •  01 Ianuarie 2018, 23:35

Hai sa-i dam o sansa si sa-l criticam dupa 10-12 meciuri,de ce sa-i taiem aripile din prima?Putintica rabdare.

calinescu_
calinescu_  •  01 Ianuarie 2018, 16:58

CONTRA E ZERO BARAT CA ANTRENOR ....!!!!! EL CREDE CA DACA TE AGITI PE BANCA PRECUM SIMEONE , ESTI ANTRENOR ....!!!! DIN PACATE IAR S-A TRAS LOZUL NECASTIGATOR ....!!!

kwd_2015
kwd_2015  •  01 Ianuarie 2018, 15:20
Postat de ovidiu_3003 pe 01 Ianuarie 2018, 14:46

...tocmai ca ia ...dar nu i baga la indicatiile pretioase ale celor din buCuresti...

Pai nu i baga pt ca nu s utili. Nu sunt fotbalisti. Sunt alergatori pe teren si atat. Ivan ala e jucator? Razi chiar si tu cu capul tau ala micut si mertanul altuia la avatar

Vezi toate comentariile (7)
Comentează