FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA

EXCLUSIV Pompiliu Popescu, atac dur la adresa lui Edi Iordănescu: „De ce trebuie să ținem toți cu naționala României? Eu nu mai țin! E incredibil cât noroc poate să aibă acel copil bătrân”

Edi Iordănescu (45 de ani), selecționerul României / foto: Cristi Preda (GSP)
Edi Iordănescu (45 de ani), selecționerul României / foto: Cristi Preda (GSP)

Articol de - Publicat vineri, 15 septembrie 2023 16:39 / Actualizat vineri, 15 septembrie 2023 20:35

Pompiliu Popescu, medicul primei reprezentative a României timp de 27 de ani, mărturistește în interviul acordat Gazetei Sporturilor pe „tema Halep” că s-a dezis complet de echipa națională și că n-a fost deloc mișcat de victoria cu Kosovo din preliminarii, 2-0.

Una dintre cele mai dure reacții din ultimele zile îi aparține lui Pompiliu Popescu, nimeni altul decât omul care îndeplinit aproape de trei decenii rolul de medic al echipei naționale. El spune că succesul reușit de România în preliminarii i-a provocat creșterea tensiunii și vorbește pe un ton aproape defăimător despre selecționerul Edi Iordănescu.

Pompiliu Popescu: „Eu nu mai țin cu naționala României!”

„De ce trebuie să ținem toți cu naționala de fotbal a României? Eu nu mai țin! Fiindcă România a câștigat acum, cu Kosovo, mi-a crescut tensiunea. 

E incredibil cât noroc poate să aibă acest copil bătrân (n.r. - selecționerul Edward Iordănescu). Eu așa îi zic lui Edi, el s-a născut bătrân. Se pare că icoanele, toate pupăciunile acelea, se transmit din generație în generație, le-a primit de la taică-su”, a declarat Pompiliu Popescu, în exclusivitate pentru GSP.ro.

Pompiliu Popescu, fostul medic al naționalei, despre „cazul Halep”: „Uitați-vă la musculatura Simonei și veți înțelege!”
halep, suspendată 4 ani!
Pompiliu Popescu, fostul medic al naționalei, despre „cazul Halep”: „Uitați-vă la musculatura Simonei și veți înțelege!”

Pompiliu Popescu: „Nu am fi câștigat cu Kosovo fără acea eliminare”

Pompiliu Popescu a continuat, acuzând un așa zis noroc pe care naționala l-ar fi avut în această campanie. Fostul medic al „tricolorilor” aduce aminte și de meciul cu Norvegia din pandemie, câștigat de România cu 3-0 fiindcă nordicii n-au putut ajunge la București.

„Întâi, Norvegia nu a putut urca în avion ca să vină la București și în loc să ne bată a pierdut la «masa verde» cu 0-3. 

Cu ajutorul acelei victorii am urcat într-o urnă superioară la tragerea la sorți. Pe urmă, victorie norocoasă cu Belarus acasă, egaluri cu mare noroc în Kosovo și în Elveția, apoi acasă cu Israel. Iar cu Kosovo nu am fi câștigat fără acea eliminare, Stanciu și Mihăilă au marcat spre final, atunci când adversarii erau obosiți după ce se apăraseră mai mult de o repriză în zece”, a mai spus Pompiliu Popescu. 

VIDEO Declarațiile lui Edi Iordănescu după victoria cu Kosovo: „Ar fi fost păcat să pierdem meciul la «masa verde»”

Citește și alte știri de actualitate:

Pompiliu Popescu, fostul medic al naționalei, despre „cazul Halep”: „Uitați-vă la musculatura Simonei și veți înțelege!”

Nu regretă nimic! Mesajul postat de „Uniți sub tricolor”: „Un meci întrerupt pentru nimic! Ne simțim datori să facem asta”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (38)
torque07
torque07  •  20 Septembrie 2023, 09:46

Si problema e aceeasi. Mosuletul asta *** nu are nici o vina. Zice si el sa nu taca. Problema e asa zisa presa care baga in seama specimene de genul asta.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Don_Carlo
Don_Carlo  •  16 Septembrie 2023, 20:04

Pe zice trece acest "domn" devine din ce în mai penibil. Un *** la pensie și atât

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Heiheiargesul1987
Heiheiargesul1987  •  16 Septembrie 2023, 16:23

Pompiliu Popescu nu mai tine cu echipa nationala de cand nu mai e el acolo. Este suparat pe Iordanescu senior pentru ca nu l-a sustinut atunci cand a fost dat afara de la euro 2016, si, la fel ca si celalalt Popescu, isi varsa refularile pe fiul lui Iordanescu. E foarte simplu. Referitor la Simona Halep, daca dl Popescu le stie asa pe toate, ma mir ca nu l au chemat cei de la ITIA ca sa rezolve mai repede procesul ala...Urat, foarte urat, domnule Pompiliu Popescu. Demonstrati si dvs ca de fapt sunteti foarte mic..

Vezi toate comentariile (38)
Comentează