FOTBAL  »  NATIONALA  »  DECLARAȚII

Popescu explică unde a greșit Lupescu în campanie: "Avea mai multă forță" » Care e adevărata Steaua

Articol de GSP - Publicat sambata, 14 aprilie 2018 13:21

Gică Popescu a vorbit despre alegerile FRF, din 18 aprilie, și a explicat care a fost greșeala făcută de Ionuț Lupescu în campanie.

"Eu aș fi vrut să văd o campanie în care să se vorbească despre proiecte, despre planurile fiecăruia. Lupescu putea să facă mai bine în campanie. Trebuia să meargă cu 2-3 membri ai echipei sale, chiar dacă angrenați în alte proiecte. Îi dădeau mai multă forță. Când îl întreba cineva «Cu cine duci la capăt proiectele?» îi arăta echipa ", a spus Gică Popescu la Pro X.

Fostul fundaș a vorbit și despre disputa dintre Gigi Becali și Armată și a spus că echipa din Liga 1 este Steaua.

"Dacă asta nu e Steaua cum a ajuns în Liga 1? A teleportat-o cineva? Eu spun că asta e Steaua. Respect decizia instanței, care a zis că echipa din Liga 1 se numește FCSB. Dar eu consider că e Steaua", a adăugat "Baciul".

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (18)
steaua.libera
steaua.libera  •  14 Aprilie 2018, 21:15

Popescu nu se dezice. E in continuare sclavul fam Becali

dubluv
dubluv  •  14 Aprilie 2018, 17:49
Postat de conasu_boeru pe 14 Aprilie 2018, 17:17

Acest Popescu Gheorghe, le tot spune tuturor cu un aer superior unde au greșit, dar ....nu ne spune niciodată unde și ce a greșit el !!!!!!

el e perfect.

demolarii
demolarii  •  14 Aprilie 2018, 17:22

Același argument utilizat, cel al faptului că Fcsb a obținut locul in Liga I al CSA Steaua. Dar, poate să îmi spună G Popescu cat de important pentru fanii Barcelonei e stadionul Camp Nou? Sau pentru fanii lui Galatasaray stadionul Ali Sami Yen? A auzit vreodată conducătorii celor două cluburi că e mai ieftin pe alt stadion, să renunțe la stadionul PROPRIU? Cat timp G Becali a fost proprietar a stadionului Ghencea, atât timp Fcsb a fost Steaua...

Vezi toate comentariile (18)
Comentează