FOTBAL  »  NATIONALA  »  GRUPA F

PRELIMINARII EURO 2020 / Panduru spulberă șansele de calificare ale României, după stabilirea țintarului grupei!

Articol de GSP - Publicat luni, 03 decembrie 2018 10:28

Repartizată în Grupa F, alături de Spania, Suedia, Norvegia, Insulele Feroe și Malta, România are șanse minime de calificare crede Basarab Panduru. Fostul internațional român a explicat și motivul. 

"Eu, dacă aş fi putut alege, aş fi ales primul meci să-l joc acasă cu Suedia. Mi-aş fi dorit primul meci acasă cu Suedia şi ultimul meci, tot acasă, cu Spania. Aşa, dacă Spania e calificată, ai o şansă acolo, altfel, nu prea ai nicio şansă.

Eu zic că Spania e pe primul loc, Suedia pe locul doi, iar acum te baţi cu Norvegia. Dacă erai în urna a treia la tragerea la sorţi, nu mai aveai Norvegia, aveai ceva din urna a patra, era altceva.

Acum, ai două echipe cu care te baţi pentru locul secund" , a declarat Basarab Panduru pentru TV Telekom Sport.

Locul 3 din grupă înseamnă ratarea calificării. 

Pe ce loc termină România grupa?

1
2
3
4
5
6

CITEȘTE ȘI

Avem programul României din preliminariile EURO 2020: cu cine debutăm + final infernal de campanie

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (8)
nea_vanea.60
nea_vanea.60  •  03 Decembrie 2018, 17:24

Bravo, Pandurule, ai descoperit America...

danielp0tc0varu
danielp0tc0varu  •  03 Decembrie 2018, 13:07

Nu vi se pere curios ca 2 ratati din punctul de vedere al antrenoratului , 2 minoritari , Panduru si Dumitrescu , sunt analistii celor mai importante posturi de sport ?

petschovschi
petschovschi  •  03 Decembrie 2018, 12:27

Omul are dreptate. Suedia a ajuns in sferturile de finala la ultimul Campionat Mondial ! Are destui jucatori care joaca titulari la echipe din Anglia, Germania, Italia. Nivelul nostru e slab, dar noi sintem in continuare țîfnoși. În ultimii 2-3 ani am fost pe nicaieri in toate meciurile care au contat cu adevarat: 1 punct ]n 3 meciuri la EURO 2016 (infringere cu Albania, 0-1, in meciul decisiv), 0-3 si 1-3 cu Polonia, 0-0 cu Danemarca, 1-1 si 0-1 cu Muntengru (in preliminariile pt Campionatul Mondial). Noi n-am mai batut o echipa serioasa de ani de zile, dar ne bucuram pt egaluri smulse Serbiei (care a jucat cu multe rezerve, intr-o competitie putin importanta)

Vezi toate comentariile (8)
Comentează