FOTBAL  »  NATIONALA  »  PRELIMINARII EURO 2020

PRELIMINARII EURO 2020 // Verdictul lui Gică Popescu după tragerea la sorți: "Ce vrei? Nu învingi aceste echipe, stai acasă!"

FOTO: Gazeta Sporturilor
FOTO: Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat duminica, 02 decembrie 2018 17:28

România și-a aflat azi adversarele pentru tragerea la sorți pentru EURO 2020. "Tricolorii" au fost repartizați în grupa F, alături de Spania, Suedia, Norvegia, Insulele Feroe și Malta.

Gică Popescu, fostul mare jucător al echipei naționale, a analizat grupa României și crede că selecționata lui Contra e îndreptățită să spere la calificare.

"Avem șansa a doua. Spania a favorită, iar noi ne luptăm cu Norvegia și Suedia. E o grupă accesibilă, puteam nimeri mai rău. Pe Suedia am mai învins-o la Craiova, în meci amical, cu Norvegia am avut rezultate pozitive în ultimii ani. Ținând cont că eram în urna a patra valorică, era greu să avem adversari mai slabi. Când ești în cea de-a patra urnă, trebuie să te rogi ca sorții să fie de partea ta, să cazi cu adversari accesibili.

Ca să fim la turneul final, trebuie să învingi echipe de calibrul Suediei sau Norvegiei. Nu le învingi, stăm acasă. Ce vrei? Cred că puteam avea și adversari mai grei. Ne luptăm la locul 2. Cu Spania, nu. Cred că va câștiga grupa detașat, urmând ca una dintre Suedia, Norvegia și noi să ne batem la locul 2.

Eu mă raportez la meciul cu Serbia, de acasă, când nu știu dacă am avut o ocazie de gol, contra unei echipe care e în a treia urnă. Dacă vom dori să ne calificăm, trebuie să creăm mult mai mult decât am creat până acum", a spus "Baciul", la TV Digi Sport.

Pe ce loc termină România grupa?

1
2
3
4
5
6

Vezi și: PRELIMINARII EURO 2020 // Prezentarea adversarelor României » Spania, favorită certă! Cu cine ne luptăm pentru locul 2

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (21)
104459837173638
Dinu Stefan  •  02 Decembrie 2018, 20:07

grupa accesibila vom avea cand ne vom lupta pt locul doi cu bucovina si cu basarabia !

104459837173638
Dinu Stefan  •  02 Decembrie 2018, 20:06

superb ! diferenta intre ce vrei si ce mai vrei e de la cer la pamant ! stiu si io una de sezon:dumnezeu teajuta(cu grupa accesibila)dar nu-ti baga in traista(adica oricum tot nu te califici )...cand piti era activ s nea puiu in rezerva ,generalu spunea;daca nici din grupa cu franta ,serbia,bosnia nu te califici,apoi inversandu-si rolurile,nea 666 spunea dac nici acum nu te califici dintr-o grupa si mai si ! astia-s romnii !

gabryel28
gabryel28  •  02 Decembrie 2018, 19:59

Este o grupa acceptabila, dar tinand cont de jocurile echipei noastre este greu sa speram la ceva

Vezi toate comentariile (21)
Comentează