FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA - MUNTENEGRU 0-0

Primele declarații ale lui Burleanu după startul din Liga Națiunilor: "Nu cred în semne rele" + Laude pentru naționala U21: "Îmi doream mai mult o victorie acolo decât una cu Muntenegru"

FOTO: Gazeta Sporturilor
FOTO: Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat sambata, 08 septembrie 2018 19:03

Răzvan Burleanu, 34 de ani, președintele Federației Române de Fotbal, nu se arată îngrijorat, în ciuda debutului din Liga Națiunilor, 0-0 cu Muntenegru.

  • Serbia - România se joacă pe 10 septembrie, de la 21:45. Partida va fi liveTEXT pe GSP.ro și în direct pe Pro TV.

"Se pare că nu reuşim să ne impunem în faţa echipelor din fostul spaţiu iugoslav, cunoşteam acest lucru, că sunt echipe puternice, care se apără foarte bine şi că doar printr-un joc foarte bun, mai ales în faza ofensivă, am fi putut înscrie. 

Nu cred în semne rele, urmează meciul de la Belgrad, în care orice este posibil, după care ne întoarcem la Bucureşti, după urmează meciul cu Lituania. Încă putem să îndeplinim obiectivul", a declarat Burleanu, conform Tv Telekom Sport.

"Îmi doream mai mult o victorie în Portugalia decât una cu Muntenegru"

Șeful Federației a comentat și succesul senzațional reușit de naționala U21 în Portugalia, 2-1.

"O bucurie foarte mare, pe care mi-o doream. Dacă e să fiu sincer cu dumneavoastră, îmi doream mult mai mult o victorie în Portugalia decât o victorie în faţa Muntenegrului, ţinând cont că, totuşi, Nations League nu e o competiţie care te duce automat la Campionatul European.

Pentru această generaţie e o victorie foarte importantă. Ne aşteaptă meciul cu Bosnia, de la Ovidiu, unde trebuie neapărat să câştigăm", a mai spus Burleanu.

Vezi și: VIDEO Discursul lui Ionuț Radu la finalul meciului în care a devenit erou: "M-au învins de fiecare dată, dar am apărat fix când trebuia"

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (6)
adi2008
adi2008  •  09 Septembrie 2018, 10:59

A ajuns federatia pe mainile unui coate-goale. Ce prima si-o fi tras penru egalul cu Muntenegru?

10212456172575743
Val Wolfe  •  09 Septembrie 2018, 02:32

Daca nu ai o conducere capabila in FRF..... unde performantele nu fac parte din obiectivele prezente iar leafa si treaba merge "si asa" poti sa ......uiti. Ce moaca de papa lapte...

dora
dora  •  09 Septembrie 2018, 00:10

E rupt de realitate. Crede in minuni la Belgrad.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează