FOTBAL  »  NATIONALA  »  CONTRA SELECȚIONER

Primele declarații ale lui Contra în postura de selecționer: "Trebuie să revenim în fotbalul mare" » Obiectivul său legat de suporteri

FOTO: Gazeta Sporturilor
FOTO: Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat duminica, 17 septembrie 2017 20:07

Cosmin Contra, 41 de ani, a oferit primele declarații în calitate de selecționer (Detalii AICI). "Guriță" a declarat că obiectivul principal este calificarea naționalei la Europeanul din 2020 și revenirea României în elita fotbalului european. 

"E un vis împlinit din toate punctele de vedere. Mă bucur că pot realiza unul dintre aceste vise ale mele. Sper că numirea mea va fi aprobată de Comitetul Executiv (n.r. ședința va fi joi, 21 septembrie), pentru că îmi doresc să mă apuc de treabă. 

Erau mulți antrenori care puteau fi în vederile naționalei înaintea mea, dar se pare că sunt pe profilul de antrenor tânăr pe care și-l dorește Federația. Voi încerca să pregătesc echipa cât mai bine și să ne calificăm la CE 2020.

Naționala vine după o ratare a calificării, e un moment greu, dar pe mine nu mă sperie munca. Îmi place să muncesc, am încredere în ceea ce fac și în ceea ce transmit. Sper să fac o muncă bună și să revenim în fotbalul mare. 

Mă simt pregătit pentru a deveni selecționer, mă tentează această provocare. E un vis care devine realitate pentru mine. Sper să fiu cât mai inspirat și să iau deciziile cele mai bune, iar echipa să încerce să câștige meciuri. Sperăm să readucem suporterii la stadion. 

Zilele viitoare se vor definitiva toate lucrurile în ceea ce privește staff-ul pe care îl voi avea", a declarat Cosmin Contra,la TV Telekom Sport 1. 

"Nu vreau să intru în detalii legate de negocieri. Aștept anunțul oficial de vineri, apoi poate vom vorbi și despre alte detalii"
Cosmin Contra

Va reuși Contra să califice naționala la EURO 2020?

Da
Nu

EXCLUSIV: Anunțul momentului pentru Gigi Becali » Fotbalistul se întoarce la FCSB: „Direct atacant îl bag!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (41)
475480579475302
Draganus Ion  •  24 Septembrie 2017, 11:39

Nici ca se putea o alegere mai slaba! Cu ce rezultate a convins Contra? Cu ce performante? Ma tem ca romanii vor fi dezamagiti din nou! O asa federatie, asa antrenor! Lucescu, Olaroiu, Boloni, Rednic, Andone, Edi Iordanescu... ...si lista poate fi mai lunga, care nu sufera comparatie ca antrenor cu mediocritatea lui Contra! Repet> asa federatie, asa antrenor!

tihi
tihi  •  24 Septembrie 2017, 09:16

Cu un arbitraj ca al lui Adrian Cojocaru la meciul Concordia - SEPSI OSK nu o sa revenim la fotbalul mare nicodata !!

590573137813315
Dan Dragne  •  23 Septembrie 2017, 11:55

Pai daca ai inceput sa-l selectionezi pe afonula ala de Lobont care are 40 de ani si nu a mai jucat de ani de zile ...esti cel mai tare din parcare tata

Vezi toate comentariile (41)
Comentează