FOTBAL  »  NATIONALA  »  FRF

Răzvan Burleanu, despre deficitul de 800.000 de euro din contabilitatea FRF: „Nu urmărim profitul”

Articol de GSP - Publicat marti, 23 aprilie 2019 21:46

Președintele FRF, Răzvan Burleanu, a vorbit despre deficitul de 800.000 de euro înregistrat de Federația Română de Fotbal la finalul lui 2018. 

FRF plătește salarii mai mici decât vă permiteți dumneavoastră pentru invitații dumneavoastră. Toate cheltuielile Federației sunt justificate. Noi luăm cei mai buni oameni din piață să lucreze pentru noi.

În 2017, noi am avut venituri de 3 ori mai mari decât în 2008, când a fost acel boom economic. Nu aveam antrenori secunzi la loturile de juniori. Nu aveam team manageri. Nu aveam nici preparatori fizici și multe alte lucruri. FRF e într-o perioadă de stabilitate financiară. Noi nu urmărim profitul, vrem să dezvoltăm fotbalul”, a zis Răzvan Burleanu la TV Digi Sport. 

Președintele FRF a continuat și a explicat de unde apare pierderea de 800.000 de euro în dreptul forului pe care îl conduce:

„Buftea a costat 9,9 milioane de lei. Astăzi e reevaluată la 9,4 milioane. Deloitte spune că diferența e mai mare de atât.

Investiția de la Buftea e în creștere și teoretic ar costa mai mult. Deci noi nu avem datorii. Asta trebuie să se înțeleagă. FRF a înregistrat o pierdere de 800.000 pe care o va acoperi prin creșterea contractelor de sponsorizare. Noi nu ne bugetăm niciodată performanța sportivă și asta sfătuim și cluburile”. 

VEZI ȘI:

Burleanu îi răspunde lui Tudor Iacov: „Deciziile în instanță ne sunt favorabile” + Recunoaște că și-ar dori bani de la stat pentru FRF

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (3)
romulus65
romulus65  •  24 Aprilie 2019, 09:19
Postat de martinpen pe 24 Aprilie 2019, 07:45

Si de ce sa nu ii dea statul bani? FRF reprezinta fotbalul national si are o audienta enorm de mare in comparatie cu fantanile de pe stradute sau bordurile si gardurile la parculete unde baga statul bani.

Asta ar mai trebui, sa le dea statul bani si la FRF.. Nu este de ajuns ca le construieste stadioane de zeci de milioane de euro si sponsorizeaza, prin primarii, o gramada de echipe? Fara bani de la stat fotbalul romanesc ar fi mort. Atunci cand statul se implica in treburile lor astia de la FRF tipa in gura mare ca ei sunt independenti. Sa ramana independenti dar si fara bani de la stat. Si pana la urma ce mari performante a facut fotbalul romanesc in ultima perioada ca sa merite bani de la stat?

martinpen
martinpen  •  24 Aprilie 2019, 07:45

Si de ce sa nu ii dea statul bani? FRF reprezinta fotbalul national si are o audienta enorm de mare in comparatie cu fantanile de pe stradute sau bordurile si gardurile la parculete unde baga statul bani.

gimiskutze
gimiskutze  •  24 Aprilie 2019, 03:42

Deci nu urmareste profit, are 800 mii euro datorie. Pina qici e clar!!! In alt articol ar vrea bani de la stat??? Numai in comunism era asa draga sef de federatie!!! Incet incet se da pe brazda!!! Poate se face plugar ca sef de federatie...slabutz de tot.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează