FOTBAL  »  NATIONALA  »  FRF

Reacția FRF după ce Gigi Becali a anunțat că pleacă din fotbal din cauza lui Burleanu: "De multe ori ce spune e amuzant"

Articol de GSP - Publicat joi, 19 aprilie 2018 15:32

După ce Răzvan Burleanu a câștigat un nou mandat la FRF, cu 168 de voturi, Gigi Becali a declarat de mai multe ori că este gata să renunțe la fotbal și să se retragă de la FCSB.

Mihai Stoichiță, șeful Comisiei Tehnice a FRF, s-a amuzat de declarațiile lui Gigi Becali și este de părere că patronul FCSB nu va pleca de la echipa roș-albastră.

"Nu părăseşte fenomenul, orice s-ar întâmpla. Sunt declaraţii cu care trebuie să te obişnuieşti. De multe ori ce spune e amuzant.

Nimeni nu îşi permite să le spună arbitrilor să greşească într-o parte sau alta. FRF nu se va răzbuna în niciun fel pe nimeni. Păi Argăseală a stat de vorbă cu toţi la final, ne-am pupat și ne-am despărţit prieteni. Cum se poate gândi la asemenea scenariu? Ce răzbunare să ai? De ce să te răzbuni împotriva unei echipe care îţi aduce an de an puncte din cupele europene? Şi cum să te răzbuni? Cum să o faci?", a declarat Mihai Stoichiță la TV Digi SPort.

Citește și: Gigi Becali pune două condiții pentru a reveni în fotbal: "Dacă Burleanu face asta, mă întorc" » Dezvăluie discuția avută cu omul de încredere al șefului FRF: "I-am dat un pont"

Citește și: Pe mână lui rămâne FCSB! 70 de milioane de euro despăgubiri de la Stat pentru omul care îi ia locul lui Gigi Becali

Dosar-ȘOC în Spania! Starul Barcelonei a dezinfectat camera, „de cei care nu-s musulmani”, apoi a vandalizat o vilă de lux, cu 7 dormitoare: perdele transformate în „hamuri și leagăne sexuale”! Tribunalul anunță: „Sunt 500 de poze la dosar”

Constantin Gâlcă, noul antrenor al Universității Craiova! Acord cu Mihai Rotaru


Comentarii (13)
alexandru_p
alexandru_p  •  19 Aprilie 2018, 19:08
Postat de Soos Vilmos pe 19 Aprilie 2018, 18:35

Interesant ca frf nu are nici o reactie fata de cioban, avind in vedere ca legal el nu are nici o legatura cu aceasta echipa.

ce reactie poti sa ai? e libertate de exprimare, si eu pot sa zic toata ziua ca nu imi place conducerea frf. diferenta e ca pe mine nu ma suna bajetii de la gsp si de la digisport sa ma intrebe ce cred despre frf, pe giginho il suna. singura chestie pe care poti sa o faci este daca are mesaje xenofobe, hate speech sau acuzatii care strica imaginea publica a celor de acolo fara sa poata prezenta dovezi asupra ceea ce zice.

166519390404871
Cristian Gherasim  •  19 Aprilie 2018, 18:40

Stoichita a prins si el un post caldut si e dispus sa zica orice in favoarea sefului al mare.

983732924972315
Soos Vilmos  •  19 Aprilie 2018, 18:35

Interesant ca frf nu are nici o reactie fata de cioban, avind in vedere ca legal el nu are nici o legatura cu aceasta echipa.

Vezi toate comentariile (13)
Comentează