FOTBAL  »  NATIONALA  »  ALEGERI FRF

Reacție dură a lui Sorin Cârțu după ce Burleanu a câștigat alegerile FRF: "Fotbalul ăsta nu mă reprezintă!"

Articol de GSP - Publicat joi, 19 aprilie 2018 20:30

Sorin Cârțu e dezamăgit de rezultatul alegerilor de la Federația Română de Fotbal, unde Răzvan Burleanu a câștigat un nou mandat, având 168 de voturi. 

"Sunt surprins și dezamăgit. Se întâmplă, e România, ce ai fi vrut? Ai fi vrut ca fotbalul să facă notă discordantă la tot ce se întâmplă în țara asta și în celelalte domenii? Dacă Dragnea a zis că îl sprijină pe Lupescu și s-a întâmplat ca Lupescu să primească 78 de voturi, înseamnă că e o problemă, are o problemă Dragnea în teritoriu.

Știi care e problema: în teritoriu sunt puși oameni, la județe, oameni incompetenți, pe care i-a pus partidul pe niște servicii sau contraservicii pe care le-au făcut. Și atunci e normal să se întâmple ce s-a întâmplat. E o victorie a fotbalului de femei, a fotbalului cu mingea desumflată a diviziei B, a diviziei C.

Nu mă reprezintă fotbalul ăsta și nu vreau să fac parte din fotbalul ăsta. În toată istoria omenirii, cele mai mari infracțiuni au fost făcute profitând de mintea săracului, de mintea prostului, de mintea ignorantului, situație care s-a întâmplat și acum.

Laitmotivul anilor 90 și 2000 era să spuneți că îi așteptați pe ăștia care au venit afară, să vină cu mentalitate, Generația de Aur, să antreneze, să conducă, și așa mai departe, să schimbe mentalitatea la tot.

A venit unul, l-au băgat la pușcărie. A venit al doilea, l-au ciuruit sau cum a zis șmecherașul ăsta. Nu doar pe el, ci pe toată lumea, pe toți care l-au sprijinit. Într-un fel, mă simt și eu cred că la fel de ciuruit. Și Mircea Lucescu și Adrian Ilie și Gică Popescu și toți care au fost pe lângă el și l-au susținut, toți am fost ciuruiți", a zis Sorin Cârțu la TV Digi Sport.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (9)
485809194904413
Costel Tudor  •  20 Aprilie 2018, 10:48

Olteanu tot oltean si cu asta am spus totul !!!

637782839946938
Maria Buhusi  •  20 Aprilie 2018, 10:33

Pentru dl. Cirtu, cativa ,,jucatori" din moldova care au ,, jucat" pt. Romania: Enescu, Alecsandi, Cantemir, Racovita, Spiru Haret, Porumbesu, Negruzii, Bacovia, Eminescu, Creanga, Iorga si Stefan cel Mare. Oare aveau loc in Craiova maxima.

1581870215401957
Andronic Popovici  •  20 Aprilie 2018, 09:53

ai nimerit-o scartule ,chiar de centenar ,crezi ca Tudor Vladimirescu , Tudor Gheorghe , Adrian Paunescu ,Amza Pelea ca sa amintesc doar cateva personalitati oltene cu care ne mandrim si noi banatenii te-ar ierta pt. porcaria ta ,de vorbi asa de moldoveni ,unde esti tu :Eminescu ,Iorga , Stefan cel Mare ,Tanase,Birlic,Popeasca si de ce nu si Arsinel...dupa ce ne-ai facut de ocara ,spargator de banci ,te mai dai si in spectacol si bagat in seama de Gazeta . Ne meritam soarta ,chiar daca si eu am vrut sa castige Lupescu ,nu-mi permit sa fiu mitocan si respect rezultatul votului

Vezi toate comentariile (9)
Comentează