FOTBAL  »  NATIONALA  »  ECHIPA NAȚIONALĂ

CORESPONDENȚĂ DIN ANTALYA Un belgian ne taie elanul înainte de Euro: „Cu noi nu aveți nicio șansă! Sper să terminați pe locul 2!”

În pericol să rateze EURO!
https://www.gsp.ro/fotbal/nationala/edi-iordanescu-lot-romania-euro-2024-722924.html?utm_medium=intern&utm_source=top-stories&utm_campaign=stories-link
În pericol să rateze EURO! https://www.gsp.ro/fotbal/nationala/edi-iordanescu-lot-romania-euro-2024-722924.html?utm_medium=intern&utm_source=top-stories&utm_campaign=stories-link

Articol de - Publicat duminica, 21 ianuarie 2024 00:02 / Actualizat duminica, 21 ianuarie 2024 12:25

Martin Remacle, fostul mijlocaș al lui U Cluj, este de părere că Belgia lui va răpune România lui Edward Iordănescu la Campionatul European din Germania, însă speră ca „tricolorii” să treacă de faza grupelor.

Tragerea la sorți pentru Euro 2024, care a avut loc în decembrie anul trecut, a plasat în aceeași grupă România și Belgia. Alături de Slovacia, a patra formație urmând a sosi din play-off, una dintre Israel - Islanda și Bosnia - Ucraina.

CORESPONDENȚĂ DIN ANTALYA Bosniacul Elvir Koljic ar putea juca împotriva României în primul meci de la Euro, dar surprinde: „Prioritatea este titlul la Craiova”
UNIVERSITATEA CRAIOVA
CORESPONDENȚĂ DIN ANTALYA Bosniacul Elvir Koljic ar putea juca împotriva României în primul meci de la Euro, dar surprinde: „Prioritatea este titlul la Craiova”

În Antalya au fost pentru pregătire jumătate din echipele din Liga 1, iar ultima plecată din această zonă a fost FCSB, duminică. Însă, în această perioadă,  printre alte formații din diverse zone ale lumii, în Antalya sunt și echipe din Polonia. Fost jucător al lui U Cluj, belgianul Martin Remacle este acum legitimat la Korona Kielce, acolo unde e (din nou) coechipier cu românul Marius Briceag.

Mijlocașul central a oferit un interviu Gazetei Sporturilor în care a vorbit și despre planurile sale de viitor, sperând să mai îmbrace tricoul alb-negru al ardelenilor la un moment, și despre confruntarea pe care România o va avea cu Belgia.

22iunie este data meciului Belgia - România, în etapa a doua a grupei, la Koln

Martin Remacle despre Belgia lui: „Avem echipă bună, poate fi și favorită la titlu, dar defensiva e punctul slab”

- Crezi că România poate bate Belgia la Euro?
- Nicio șansă! Belgia va bate România. Nicio șansă! Da, fotbalul e imprevizibil.

- Eu zic că România bate 2-0 Belgia!
- (râde) Vrei să facem pariu? Hai! (întinde mâna) Gata. Facem pe o invitație la restaurant.

- Serios acum, ce șanse crezi că sunt în grupă, cine va continua?
- Cred că România are șanse să treacă de grupă. Da, cred total în Belgia, că va încheia grupa de pe locul 1. Sper ca România să fie pe locul 2, ar fi frumos pentru țară.

- Pe cine vezi favorită la câștigarea titlului?
- Cu siguranță, Franța va fi acolo. Văd și Anglia favorită, cred că și Belgia.

- Crezi că a venit timpul ca Belgia să se implice pentru câștigarea trofeului?
- Avem echipă bună, chiar dacă defensiva e punctul slab. Ofensiv, cu Doku, De Bruyne și Lukaku, în atac, suntem top! Dar în defensivă sunt jucători fără experiență, păcat.

44de meciuri, 6 goluri și 3 assist-uri a strâns belgianul pentru U Cluj

500de mii de euro este cota lui Martin Remacle conform transfermarkt

7goluri în 20 de meciuri a strâns Remacle pentru Korona Kielce, având și un assist

Amical pentru românii din peninsula iberică, la Madrid, cu Columbia

Momentan, suntem la faza de a emite pronosticuri, de suporteri. Primele meciuri amicale al „tricolorilor” sunt programate în luna martie. Prima partidă de verificare este cu Irlanda de Nord, la București, pe 22 martie. Urmată de un superamical cu Columbia, pe 26 martie, la Madrid, pe ”Wanda Metropolitano”.

Locul de disputare e unul ideal pentru românii aflați în Spania, la Madrid, pe stadionul lui Atletico, cu o capacitate de 70.460 de locuri. Iar organizatorii au stabilit și ora de începere a partidei: 20:15 ora Spaniei, adică 21:15 ora României.

Citește și alte știri:

Dinamo mai renunță la un jucător! Cine e următorul străin sacrificat

EXCLUSIV // VIDEO Italianul care a făcut junioratul la AC Milan și Inter le promite play-off-ul fanilor săi din Superliga: „Una dintre cele mai bune echipe din România”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
Mrsp
Mrsp  •  21 Ianuarie 2024, 11:08

Așa spuneau și Elvețienii după tragerea la sorți..ca ei se vad calificați și pt locul 2 va fi o bătaie în 3 ????????????

Vezi toate comentariile (1)
Comentează