FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA - COLUMBIA

EXCLUSIV Naționala României se va pregăti în baza lui Real Madrid » Cerința specială a spaniolilor

FOTO: FRF.ro
FOTO: FRF.ro

Articol de - Publicat sambata, 23 martie 2024 21:55 / Actualizat sambata, 23 martie 2024 22:14

După 1-1 cu Irlanda de Nord, „tricolorii” se pregătesc de al doilea amical al anului, contra Columbiei.

  • România – Columbia se joacă marți, 26 martie, de la ora 21:30. Meciul de la Madrid va fi liveTEXT pe GSP.ro și în direct pe Antena 1

Naționala României e cu gândul la meciul contra sud-americanilor, care au învins vineri naționala Spaniei, 1-0. „Tricolorii”, care azi au avut o sesiune de antrenamente pe două grupe, un antrenament de recuperare pentru cei care au jucat cel puțin 45 de minute contra Irlandei de Nord, și unul normal pentru cei care nu au evoluat măcar o repriză, vor avea parte de un antrenament special la Madrid.

Așa a fost ultima oară când am întâlnit Columbia » 11 imagini despre care nu știai că mai există! Ziua în care vedetele Diviziei A s-au luat la trântă cu sud-americanii
COLUMBIA - ROMÂNIA
Așa a fost ultima oară când am întâlnit Columbia » 11 imagini despre care nu știai că mai există! Ziua în care vedetele Diviziei A s-au luat la trântă cu sud-americanii

Naționala României se va pregăti în baza lui Real Madrid. Și va juca pe stadionul lui Atletico

Din informațiile Gazetei Sporturilor, elevii lui Edi Iordănescu se vor antrena luni, de la ora 18:00, în baza lui Real Madrid, din Valdebebas. Ședința va fi una închisă pentru reprezentanții media, întrucât administratorii spanioli au cerut să nu fie un antrenament deschis.

Iar în ziua următoare vor avea meci pe stadionul lui Atletico, Civitas Metropolitano, o arenă impresionantă, de 70.460 de locuri.

Din punct de vedere individual, am vrut să facem niște încercări, poate chiar experimente. Pentru că dacă nu încerci acum, nu mai ai când. Când a fost vorba de puncte, le-am luat și ne-am calificat en fanfare, acum sunt puținele momente în care ne permitem să încercăm.

Și am încercat, pentru că vrem să avem răspunsuri cât mai multe, cât mai clare, iar în mai-iunie să ieșim cu deciziile cele mai obiective. Un lucru care mie nu-mi dă pace este raportat la chimia jocului. Din păcate, nici soluțiile care sunt nu vin în ajutorul nostru. Nu e ușor să ai fundaș stânga de picior drept, mai ales acasă, când trebuie să ai amplitudine și profunzime și să-ți creezi superiorități.

- Edi Iordănescu, după 1-1 cu Irlanda de Nord

VIDEO. Edi Iordănescu: „Ne doream să câștigăm, chiar dacă am ajuns la 12 meciuri fără înfrângere”

Citește și:

Doi „tricolori” trimiși acasă înainte de Columbia - România: anunțul FRF
ROMÂNIA
Doi „tricolori” trimiși acasă înainte de Columbia - România: anunțul FRF
Ianis Hagi le-a dezvăluit fanilor de pe Arena Națională viitoarea echipă: „Ne vedem”
ROMÂNIA - IRLANDA DE NORD
Ianis Hagi le-a dezvăluit fanilor de pe Arena Națională viitoarea echipă: „Ne vedem”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
monika.
monika.  •  24 Martie 2024, 09:56

Antrenorul zice ca “ face experimente” ? Constatam ca experimentul, in care el a fost lasat in functie dupa succesul rasunator de retrogradare in Liga natiunilor, a esuat. Ca a compus si antrenat asa de bine, incat Col., Belgia, Ucr. ne vor da batai ca rupte din rai. Mersi ca s-a permis penalilor sa-si bata joc de fotbal zeci de ani, mersi ca nu mai suntem in siguranta pe stadioane.

Hitech
Hitech  •  23 Martie 2024, 23:30

Edi e plătit doar să vorbească. Când e vorba de a antrena e absent. Mamă ce zice ăsta:"Când a fost vorba de puncte, le-am luat și ne-am calificat en fanfare". Nu uitați afirmația asta! La EURO vom juca pe puncte Edi, și mi-e tare milă de tine.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează