FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA - LITUANIA 3-0

ROMÂNIA - LITUANIA 3-0 // Dumitru Dragomir îi prevede un viitor măreț unui "tricolor": "Nu sunt mulţi în lume ca el"

Articol de GSP - Publicat duminica, 18 noiembrie 2018 12:32

Ianis Hagi (20 de ani) a debutat curajos în victoria României cu Lituania, scor 3-0. Dumitru Dragomir îi prevede un viitor strălucitor. 

"Nu ştiu dacă Ianis va ajunge mai mare decât tatăl lui, dar va deveni fotbalist mare. Nu aţi văzut cum loveşte mingea şi cu stângul şi cu dreptul?! Nu sunt mulţi în lume ca el.

Meciul de aseară nu ne-a arătat valoarea pentru că Lituania este o echipă de divizia B la noi. Tinerii lui Hagi cresc şi cresc în valoare. Mi-a plăcut că încearcă să joace cam ce joacă Hagi la echipa lui. Cu pase multe, joc colectiv, fac superioritate în faţa careului de 16 metri. Şi cei tineri pun osul la bătaie. Au jucat bine cu o echipă slabă. Să îi vedem cu Muntenegru, deşi nici asta nu e o echipă foarte puternică", a declarat Dumitru Dragomir la TV Digi Sport. 

Vezi și: ROMÂNIA - LITUANIA 3-0 // Gică Hagi, după debutul lui Ianis: "Căpitan și lider. O să fiu împlinit când văd că devine cel mai bun"

Opinie Cătălin Țepelin » Ce caută Ianis Hagi la națională? Plus alte 4 întrebări de baraj

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (2)
montgomerry
montgomerry  •  18 Noiembrie 2018, 20:16

Eternul Mitică nu se dezice, habar nu are de acest fenomen. Nu au fost mulți ca Hagi sr., juniorul e la ani lumina.

fcsbist.de.mic
fcsbist.de.mic  •  18 Noiembrie 2018, 17:01

Fobtalist mare dom-le acest Ianis. Da si cu stangul si cu dreptul. Cu stangul in dreptul si cu dreptul in stangul.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează