FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA - LITUANIA 3-0

ROMÂNIA - LITUANIA 3-0 // George Pușcaș, în fața unui vis împlinit: "Nu vreau să mă opresc aici. Asta mi-am dorit dintotdeauna"

FOTO: Raed Krishan
FOTO: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat sambata, 17 noiembrie 2018 23:26

România s-a impus în fața Lituaniei, scor 3-0. George Pușcaș a marcat primul gol pentru naționala mare a României și îi mulțumește selecționerului Cosmin Contra pentru încrederea acordată. 

"Sunt foarte fericit. O parte din merit îi revine și lui Mister, pentru că m-a folosit de la început. E un vis pe care îl am de mic, să dau gol în naționala mare. Mai avem un meci și trebuie să câștigăm. Vrem cele 3 puncte, toată România le vrea. Avem nevoie de continuitate și trebuie să triumfăm la Podgorica.

A fost un început frumos pentru mine. Am avut emoții mari, unele unice într-o viață de om. Nu vreau să mă opresc aici. Vreau să continui să joc pentru România, nimic nu poate fi mai frumos.

A fost o victorie frumoasă, am dat 3 goluri. Am jucat fără spectatori, e foarte greu. Auzi vocile fiecăruia. Avantajul a fost că auzeam mai clar sfaturile domnului Contra.

Suntem mulți care jucăm și la tineret. Suntem fotbaliști foarte buni la U21 și se vede, am făcut pasul la echipa mare. Sper să mergem la EURO și să facem o figură frumoasă, apoi să calificăm și echipa mare. Avem un grup frumos și merităm mai mult", a declarat Pușcaș la Pro TV. 

CLASAMENTUL GRUPEI:

1.Serbia 5 7-3 11p
2. România 5 7-3 9p
3.Muntenegru 5 7-5 7p
4.Lituania 5 2-12 0p

PROGRAMUL URMĂTOARELOR MECIURI:

• 17 noiembrie | Serbia – Muntenegru (ora 16:00), România – Lituania (ora 21:45) – stadion “Ilie Oană”, Ploiești
• 20 noiembrie | Serbia – LituaniaMuntenegru – România (ora 21:45)

CONTEXT: În funcție de rezultatele obținute în Liga Națiunilor, România poate intra într-o urnă mai bună la tragerea la sorți pentru preliminariile EURO 2020. În plus, dacă nu se califică din preliminariile clasice la EURO 2020, “tricolorii” mai pot avea o șansă la play-off, dar trebuie mai întâi să termine măcar pe locul 2 în Liga Națiunilor, dintr-o grupă cu Serbia, Muntenegru și Lituania. Citește AICI ghidul complet al Ligii Națiunilor!

Vezi și: 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (3)
roadghost
roadghost  •  18 Noiembrie 2018, 07:36

Bravo, George!! In sfarsit avem si noi un atacant cu fizic bun, care nu cade la primul duel mai tare si care nu se pierde in fata portii ca restul zanelor cu tatuaje

dublin99
dublin99  •  18 Noiembrie 2018, 04:25

Bravo George. Avem nevoie de tine. Tine-o tot asa.

fcsbist.de.mic
fcsbist.de.mic  •  18 Noiembrie 2018, 03:43

Sa nu te opresti baietas. Tu, Radu, si alti cativa ati reusit pe cont propriu, nu ca mediocritati umflate de presa, de parinti sau impresari. Respect maxim si sa te vedem in curand in Serie A in dueluri tari cu Radu. Si multe meciuri si goluri la nationala!

Vezi toate comentariile (3)
Comentează