FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA - OLANDA 0-3

ROMÂNIA - OLANDA 0-3 // Reacția lui Contra după prima înfrângere ca selecționer: "Olanda a avut 3 ocazii și a dat 3 goluri! S-a schimbat atitudinea jucătorilor"

Articol de GSP - Publicat marti, 14 noiembrie 2017 23:01

România a piedut amicalul cu Olanda, 0-3, într-o partidă amicală disputată pe Arena Națională. A fost prima înfrângere pentru Cosmin Contra, în patru meciuri pe banca naționalei.

După meci, Cosmin Contra s-a declarat mulțumit de evoluția elevilor săi din prima repriză și a spus că olandezii au fost foarte eficienți în repriza a doua, când au marcat toate cele trei goluri.

"Am făcut o primă repriză bună, în care ocaziile lor au apărut pe greșelile noastre. Am încercat să jucăm de la egal la egal și am reușit. Am avut ocazii, am avut șuturi. 

În repriza a doua, Olanda a ajuns foarte ușor în posibilitatea de a centra. A avut trei ocazii și a dat trei goluri. Olandezii au fost foarte eficienți în repriza a doua și așa s-a făcut diferența.  Am primit primul gol foarte repede după pauză, iar planul s-a dat peste cap.  A venit și golul doi pentru că i-am lăsat să centreze în fața porții. Jocul s-a schimbat după aceea. Am schimbat și am riscat, dar a venit golul trei, care a pus capac. 

Pentru asta sunt meciurile amicale. Voiam să văd cât mai mulți jucători și sa-mi fac o părere . Vreau să văd pe cine mă pot baza la în Liga Națiunilor. Eu am zis că Olanda, deși nu a avut rezultate bune în ultimii ani, rămâne o echipă redutabilă, cu jucători de calitate, ca Depay, Babel, Strootman sau Blind, care joacă la echipe mari și care pot face oricând diferența.

Jucătorii sunt supărați pentru voiau să câștige. Atitudinea lor s-a schimbat. Au vrut să facă lucruri  bune și să bucure suporterii.  Îmi pare rău că nu s-a putut. România e mai bine acum, chiar dacă am pierdut. Diferența nu a fost așa mare", a spus Contra la Pro X.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (25)
shark_34
shark_34  •  15 Noiembrie 2017, 15:14

Contra a vazut alt meci sau ii e frica sau rusine sa spuna adevarul ca ii demobilizeaza pe baieti si atitudinea lor!totusi care atitudine cand pierzi cu 3-0?cum diferenta nu a fost mare dintre cele doua echipe?ne-au dominat total!apararea a fost praf.tamas si beat juca mai bine.cand se va renunta la chiriches?moti e bun numai cand joaca impotriva fcsb,in rest e praf.cap de musca cristi ganea,la fel.improvizatia cu hanca fundas dreapta,greseala.inainte era eternul stancu,acum sunt eternii stanciu si andone. Altii care nu au rost sa joace ar mai fi bicfalvi,storja,pintilii,hoban,poate si chipciu care alearga degeaba. Sa se bazeze pe tineret ca nu e nimic de pierdut.nu poate fi mai rau decat cu astia mentionati care nu joaca nimic.

haideusicfr
haideusicfr  •  15 Noiembrie 2017, 13:26
Postat de deva1 pe 15 Noiembrie 2017, 09:53

Olanda a avut 8 ocazii nu 3 cum ice Contra.Din 8 au marcat 3.noi am avut 2.e diferent uriasa.Trbuie demis Contra daca echipa va mai juca asa.Nu te poti prezenta asa!

Trebuie adus Daum inapoi. Sa faca domnul Ioanitoaia o cerere!

para.para
para.para  •  15 Noiembrie 2017, 11:32

"Jucătorii sunt supărați pentru voiau să câștige. Atitudinea lor s-a schimbat. Au vrut să facă lucruri bune și să bucure suporterii." - adica sa intelegem ca pe vremea lui Daum jucatorii nu-si doreau sa castige si nici sa bucure suporterii.

Vezi toate comentariile (25)
Comentează