FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA - SERBIA 0-0

ROMÂNIA - SERBIA 0-0 // Stanciu, cel mai optimist fotbalist al naționalei: "Sperăm la primul loc"

FOTO: Cristi Preda
FOTO: Cristi Preda

Articol de GSP - Publicat duminica, 14 octombrie 2018 18:46

România și Serbia au terminat la egalitate, scor 0-0. Nicolae Stanciu e unul dintre oamenii fericiți pentru punctul obținut în inferioritatea numerică.

"Având în vedere că am jucat în inferioritate numerică o repriză, acesta este un rezultat bun. Altfel ar fi decurs jocul fără acea eliminare. A trebuit să alergăm foarte mult, să ne apărăm tot timpul. Cred că am arătat ca o echipă.

Nu știu dacă ne bucură acest 0-0, dar mai mult nu s-a putut în condițiile date. Ne bucurăm că nu am pierdut cu Serbia. E o echipă puternică și are mulți jucători valoroși. Am alergat foarte mult în ambele partide directe. Chiar dacă pare imposibil, noi mai sperăm la primul loc.

Trebuie să ne câștigăm ultimele două meciuri rămase și să sperăm că Serbia se va încurca într-unul dintre cele două meciuri de acasă", a declarat Stanciu la Pro TV. 

CLASAMENTUL GRUPEI:

Serbia 4 2 2 0 5-2 8p
Muntenegru 4 2 1 1 6-3 7p
ROMÂNIA 4 1 3 0 4-3 6p
Lituania 4 0 0 4 2-9 0p

PROGRAMUL URMĂTOARELOR MECIURI:

• 17 noiembrie | Serbia – Muntenegru (ora 16:00), România – Lituania (ora 21:45) – stadion “Ilie Oană”, Ploiești
• 20 noiembrie | Serbia – LituaniaMuntenegru – România (ora 21:45)

Vezi și: Răzvan Marin i-a sunat pe "tricolorii" de la U21 și le-a transmis un mesaj + Critică gazonul de pe Arena Națională

Mihai Neșu, adevărul despre divorț: „Vreau să știe lumea” » S-a spus că soția l-a părăsit în urma accidentului

L-a rugat să nu joace, fiindcă are o presimțire rea, dar el a marcat în poarta Romei! Așa că a schimbat abordarea: „Hai să mai facem copii”


Comentarii (15)
mountytoma
mountytoma  •  15 Octombrie 2018, 10:55

pe ce lume traieste stanciu asta? chiar crede ca fofoloanca il va ajuta sa si castige meciuri? cu serbia fotbalistii nostri au dat mai multe pase la portarul sarb decat fundasii sarbilor, si stanciu se viseaza pe locul 1? locul 3 e fix, nu ni-l ia nimeni, desi mi-e teama de Lituania!

nea_vanea.60
nea_vanea.60  •  15 Octombrie 2018, 10:31

Acest individ ar fi capabil sa rada si dupa o infrangere cu 0-5, in care el rateaza 2 penalty-uri. Este inadmisibil sa razi, cand faci declaratii, dupa o astfel de prestatie, atat a ta individuala, cat si a echipei. Cu jucatori ca Stanciu, Chipciu, Mitrita, Keseru si Budescu, echipa nationala va ajunge pe ultimele locuri in Europa. Pana si Maxim a devenit responsabil...

remarque
remarque  •  15 Octombrie 2018, 10:22
Postat de merace pe 14 Octombrie 2018, 19:30

Mai sunt sanse. Serbia "de mondial" cum de a ajuns in Liga C, si azi nu a reusit sa ne dea gol cu om in plus timp de o repriza?! Echipele sunt de valori apropiate. Daca Muntenegru bate in Serbia, pe urma avem de luptat cu Muntenegru! :D

Nu-s departe de noi sarbii. Geografic vorbind :). Ca mentalitate si incredere in fortele proprii insa ne-au dominat mereu. Si asta le da valoarea si tupeul de a se bate cu oricine. Serbia inspira respect. Am fost si noi candva temuti si respectati. Nu mai e cazul azi

Vezi toate comentariile (15)
Comentează