FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA U21 - BELGIA U21 3-3

ROMÂNIA U21 - BELGIA U21 3-3 // Neînvins pe banca U21, Mirel Rădoi își avertizează rivalele de la EURO: "Îi asigur de un lucru"

Articol de GSP - Publicat joi, 15 noiembrie 2018 20:58

România U21 și Belgia U21 au terminat la egalitate, scor 3-3, cu două goluri date de ai noștri în ultimele două minute.

Neînvins de când a fost numit pe banca naționalei mici, Mirel Rădoi e mulțumit de prestația elevilor săi și e sigur că altfel ar arăta o înfruntare cu belgienii la EURO 2019.

"Totul arată foarte bine. Ultima impresie contează. Felicitări jucătorilor. Știam că va fi o echipă foarte bună.

Am avut jucători care au debutat, am schimbat și sistemul. Au fost foarte multe necunsocute. Automatismele noastre au avut de suferit. Dacă vorbim de greșeli, au fost unele individuale. La nivel de principiu a fost respectat totul.

Sunt sigur că datele problemei ar fi altele la turneul final, dacă ne-am întâlni cu ei. Nouă ne-au lipsit 9 jucători importanți, așa cum le-a lipsit și lor.

Dragomir, Drăguș sau Darius Olaru, debutanții, s-au descurcat excelent. Au avut intensitate, s-au ridicat la nivelul adversarilor. Belgia e foarte pragmatică.

Marchează la fiecare ocazie pe care o au. 

Dacă pierdeam, puteam dramatiza. Cred că era prea mult scorul de 3-1. În viziunea multora, suntem cei mai slabi de la EURO, dar îi asigur că vor avea viață grea cu noi. Le vom arăta că nu e o întâmplare", a declarat Rădoi la Pro X.

Vezi și: ROMÂNIA U21 - BELGIA U21 3-3 // Final MAGNIFIC de meci! Darius Olaru, omul unei reveniri nesperate

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (18)
merace
merace  •  15 Noiembrie 2018, 21:43

3-3 in amical cu Belgia e un scor bun, mai ales ca ambele echipe au facut experimente, iar pentru mine ca privitor, a fost un meci cu spectacol, desi fara alta miza decat evaluarea jucatorilor de catre selectioneri. Bine ca nu s-a accidentat nimeni, dupa 1-3 ai nostri s-au mobilizat bine si au egalat - cred ca e semn foarte bun pentru ei, ca vor sti sa lupte si la turneul final, unde miza si presiunile sunt mult mai mari. Hai România!

knuty
knuty  •  16 Noiembrie 2018, 09:42

Ati vazut jocul echipei sub Radoi?!!!nici o perspectiva!!!Ati vazut cum era imbracat radoi ..ca un COCALAR !!!!!de PROST GUST!!!Asa te imbraci pe un teren de fotbal la un meci amical??!!!!Un *** fara creier!!!Ce exemplu poate sa dea tinerilor unPROSTANAC?!!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

ruffus
ruffus  •  16 Noiembrie 2018, 08:13

Uitati domnilor gazetari cum se face presa in lumea civilizata: https://www.eurosport.co.uk/football/world-cup-qualification-uefa/2018/the-end-of-the-world-when-hagi-s-romania-broke-welsh-hearts_sto7012062/story.shtml

Vezi toate comentariile (18)
Comentează