FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA U21 - BELGIA U21

ROMÂNIA U21 - BELGIA U21 // Înțelegere inedită între cele două părți » Motivul pentru care antrenorul belgian a făcut 9 schimbări la pauză

Articol de - Publicat joi, 15 noiembrie 2018 20:24

România U21 și Belgia U21 s-au înfruntat într-un amical, 3-3. Antrenorul belgian Iohan Walem a făcut nu mai puțin de 9 schimbări la pauză.

Întreaga audiență de pe arena clujeană Dr. Constantin Rădulescu a fost surprinsă de mutarea oaspeților. Explicația vine din partea oficialilor FRF.

Cele două părți au stabilit că nu există un număr maxim de schimbări care pot fi efectuate, cu o singură condiție. Repriza secundă să nu fie întreruptă de mai mult de 3 ori de o tabără din acest motiv. 

Mirel Rădoi a făcut primele modificări în minutul 57, când i-a introdus pe Cătălin Căbuz, Andrei Radu și Florinel Coman. 

Următorul rând de schimbări a venit 12 minute mai târziu, iar ultima în minutul 76. Darius Olaru i-a loc locul lui Vlad Dragomir.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
merace
merace  •  15 Noiembrie 2018, 21:58

E meci amical, pentru experimente și evaluări. Nu are altă miză decât să vadă selecționerii cum merge echipa pe un anumit sistem de joc, și cum se prezintă jucătorii. Regulile pot să difere față de meciurile oficiale. Orice surprize sunt posibile în amicale, deci nu sunt meciuri de pariuri. Am văzut meciul la ProX, a fost frumos și spectaculos. Jucătorii s-au străduit toți, bine că nu s-a accidentat nimeni.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează