FOTBAL  »  NATIONALA  »  EURO 2019

ROMÂNIA U21 - CROAȚIA U21 4-1 / Gheorghe Hagi: „Parcă era meciul nostru cu America”

Articol de GSP - Publicat marti, 18 iunie 2019 22:24

Gheorghe Hagi s-a bucurat alături de suporteri pentru victoria României U21, scor 4-1 în fața Croației U21, în cadrul primului meci de la EURO 2019.

Vezi AICI detalii despre meci

La finalul partidei, Gheorghe Hagi s-a declarat încântat de prestația echipei lui Mirel Rădoi și optimist în ceea ce privește meciurile următoare.

„Regele” a explicat de ce nu a avut emoții pentru această partidă.

„N-am jucat eu, au jucat ei. Nu am avut emoții. Ne-au făcut fericiți! Sperăm să joace la fel în continuare. Muncă și atât. Când muncești bine, totul se construiește”, a spus Hagi, la TVR.

Întrebat despre faptul că Ianis a marcat în aceeași zi în care reușea și el să înscrie o „bijuterie” de gol în meciul cu Columbia din urmă cu 25 de ani, Hagi asigură: „E destinul. E ceva care arată bine și sperăm să fie în continuare frumos”.

„I-am bătut și la suporteri”

Jucătorii lui Mirel Rădoi s-au simțit ca acasă pe un stadion plin de steaguri tricolore, iar Gheorghe Hagi a ținut să îi felicite pe suporteri.

„I-am bătut și la suporteri. Felicitări tuturor celor care au venit la stadion. E foarte bine.

Era foarte cald. Parcă era meciul nostru cu America (n.r. - la Mondialul din '94, scor 1-0, pe Rose Bowl Pasadena, statul California. A fost ultimul meci din grupe). Dacă făceai un sprint de 10 metri, trebuie să te oprești”, a spus Hagi, la TV Digi Sport.

Pot depăși „Generația de Aur”

Gheorghe Hagi are mare încredere în actuala generației U21 și este de părere că Ianis și compania pot depăși performanțele „Generației de Aur”.

„Ne-au făcut să fim liniștiți, pentru că au jucat un meci perfect și au arătat încă o dată că sunt talentați.

Au demonstrat că, indiferent de ceea ce se va întâmpla în următoarele două meciuri, avem viitor. E o generație frumoasă. E un grup foarte bun, care joacă un fotbal bun. Nu există doar 11 jucători în această echipă. Eu am mai spus-o, dacă vrei să trăiești bine 100 de ani, trebuie să investești în tineri. Succesul se construiește cu muncă și sacrificiu.

Sunt buni! Fiecare dintre ei a crezut. Au și un antrenor bun și toți merită felicitări. Trebuie să avem grijă de ei. Îmi place de ei, îmi place tot ce văd. Sunt convins că e o generație foarte talentată și poate să ne depășească pe noi”, a spus Gică Hagi.

CLASAMENT GRUPA C

clasament

PROGRAMUL GRUPEI C LA EURO U21 2019

Azi, 18 iunie

  • 19:30 - ROMÂNIA - Croația 4-1
  • 22:00 - Anglia - Franța 1-2

Vineri, 21 iunie

  • 19:30 - ROMÂNIA - Anglia (Cesena)
  • 22:00 - Franța - Croația (Serravalle, San Marino)

Luni, 24 iunie

  • 22:00 - ROMÂNIA - Franța (Cesena)
  • 22:00 - Anglia - Croația (Serravalle, San Marino)

VEZI ȘI:

ROMÂNIA U21 - CROAȚIA U21 4-1 / Mirel Rădoi, după debutul spectaculos la EURO 2019: „Nici nu îndrăzneam să mă gândesc la așa ceva!”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

 

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (8)
ion.ionescu
ion.ionescu  •  19 Iunie 2019, 07:21
Postat de Constantin Mosnegutu pe 18 Iunie 2019, 22:43

Si ca de obicei fiumiu a fost peste tot si peste toti!!!

*** !!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

1805213859545810
Adrian Constantin Sendroiu  •  18 Iunie 2019, 23:06

Cand Hagi senior zicea ca aceasta nationala poate fi peste cea a lui, cei mai multi au zimbit. S-ar putea sa aiba dreptate. Actuala generatie surprinde in primul rand datorita taliei. Probabil si Radoi a ales jucatori puternici, inalti, luptatori. Cand a mai dominat fizic vreo nationala a Romaniei vreun adversar? si tocmai pe croati...dueluri fizice, dueluri aeriene, in repriza a doua, romanii mai proaspeti...9 din 11 peste 1.85, Hagi jr are 1.80 cu un cap mai inalt ca seniorul, Cicaldau la 1.78 e ''piticul" .Lumea era obisnuita cu romanii mai scunzi, mai debili, cazand la primul contact, ramanand fara energie undeva dupa minutul 60....Acestei echipe ii trebuie doar un dram de incredere in plus, de constiinta a propriei valori...

digei
digei  •  18 Iunie 2019, 23:02

Exact cum am spus inaintea meciului ...Man e mana moarta. Dar il baga sa nu-l supere pe nasul Gigi.

Vezi toate comentariile (8)
Comentează