FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA U21 - DANEMARCA U20 1-0

ROMÂNIA U21 - DANEMARCA U20 1-0 // VIDEO Gigi Becali l-a „călit” pe Florinel Coman! Interviu demențial la finalul meciului cu danezii :)

FOTO: Raed Krishan
FOTO: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat luni, 25 martie 2019 20:43

România U21 s-a impus în partida amicală cu Danemarca U20, scor 1-0. Florinel Coman a fost introdus în minutul 70 și a avut două șanse importante de gol. A impresionat și la final, în timpul interviurilor.

„Am făcut lucruri foarte bune în aceste două amicale. Mai avem de îmbunătățit jocul, dar o luăm pas cu pas. Danemarca e o echipă bună, cu un fotbal frumos, dar noi am reușit să ne impunem din primul minut.

Cu Spania am luat un gol dintr-o fază fixă. Într-adevăr, nu am avut nicio realizare, dar am reușit să ne apărăm. Au jucători extrem de puternici, la echipe mari din Europa”, a declarat Coman la final.

Florinel Coman e călit în privința criticilor!

Florinel Coman a comentat faptul că „tricolorii mari” au fost criticați după eșecul cu Suedia, scor 1-2. Atacantul celor de la FCSB a stârnit râsetele tuturor celor prezenți când a spus, în glumă, că el e „călit”, referindu-se la ieșirile constante ale patronului Gigi Becali.

„Am văzut cu toții meciul. Cred că toți fotbaliștii veniți de la tineret s-au mișcat foarte bine. Răzvan Marin, care e deja obișnuit, Ianis Hagi a intrat foarte bine, la fel și Andrei Ivan, care s-a zbătut mult.

E ceva firesc să apară critici după meciul cu Suedia. Eu nu mai am nicio problemă cu asta, sunt călit. Mă puteți critica cât vreți”, a glumit Coman.

Vezi și: 

ROMÂNIA U21 - DANEMARCA U20 1-0 // Mirel Rădoi, bătăi mari de cap după cantonamentul din Spania: „Vor fi decizii destul de dure”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (11)
5abie.spintecatoru
5abie.spintecatoru  •  26 Martie 2019, 12:20
Postat de Nicolae Dumitru pe 26 Martie 2019, 08:05

Nu știu ce înseamnă în concepția ziaristului ;;interviu demențial 111 Interviu cu demenți sau despre demenți? Ce înseamnă demențial, citind în DEX ?

Pentru ca e daia de carton

portardelegenda
portardelegenda  •  26 Martie 2019, 12:15

Mda, Florinel confirma faptul că mediul din fotbalul românesc dezvolta NESIMTIREA dat fiind modul în care se comunică este o soluție de supraviețuire pe care tinerii au adoptat-o . Felicitări responsabililor.

adriann_
adriann_  •  26 Martie 2019, 10:29
Postat de gerularupeimana pe 26 Martie 2019, 08:11

Ziceti voi ca Gigi Becali nu e bun ca antrenor, dar eu va spun atat: daca era Gigi antrenorul nationalei si toti jucatorii din teren erau de la Steaua (aia din liga a patra, nu fcsb), tot atatea puncte scoteam din meciul cu Suedia.

Felicitari, ai descoperit ca zero este egal cu zero :))) Dar din pacate ai tras concluzia gresita, nu bekali e antrenor ci contra=0 cand echipa i-o fac bekali, prodanca etc.

Vezi toate comentariile (11)
Comentează