FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA U21 LA EURO 2019

ROMÂNIA U21 LA EURO 2019 // Gică Hagi e categoric după calificarea României U21: "Generația asta ne-a depășit! E fantastic de talentată" » Ce obiectiv le propune "tricolorilor"

FOTO: Raed Krishan
FOTO: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat miercuri, 17 octombrie 2018 13:26

România U21 s-a calificat la EURO 2019, după ce a terminat Grupa 8 pe primul loc, grație victoriei cu Liechtenstein, 4-0. 

Gică Hagi a lăudat din nou naționala de tineret, despre care a spus că a depășit Generația de Aur și că ar putea avea rezultate importante la turneul final din Italia și San Marino, din 16-30 iunie 2019.

"Această generație este fantastic de talentată. Sunt copii foarte buni, care formează un grup extraordinar. S-au legat bine cu acești doi antrenori, cu Isăilă, care a crezut în ei de la inceput și le-a dat încredere, și Rădoi, care a știut să gestioneze situația și să-i motiveze în continuare. Eu mă culc și mă scol doar cu gândul ca o generație să ne depășească. Cei de acum oricum ne-au depășit pe noi, după părerea mea, pentru că noi nu am fost la un turneu final sub 21 de ani.

La turneul final trebuie să mergem și să câștigăm fiecare meci. Jucătorii trebuie să fie pregătiți să meargă la victorie în fiecare partidă. După aceea vom vedea, toate celelalte lucruri vor veni. Ar fi extraordinar ca echipa să ajungă în semifinale. E important că jucătorii creadă în ei. Și eu cred că vor face un campionat european foarte bun. Copiii aceștia ne-au readus pe o scenă frumoasă și sper să arate ce au mai bun", a declarat Gică Hagi la Pro X.

 

Citește și: Mesajul clar al lui Ianis Hagi: ”Nu-l copiez pe tata. Mergem la EURO să jucăm de la egal la egal”

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (13)
gtn5
gtn5  •  17 Octombrie 2018, 19:41

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

torque07
torque07  •  17 Octombrie 2018, 18:39
Postat de indolentu pe 17 Octombrie 2018, 17:38

tu sa ti reamintesti ce iechipa a trimis olanda in meciu cu noi si cit se rugau sa i batem si tot n am fost in stare pin la urma ne au dat doua si cu asta basta

***...tocmai de aia ne-au dat doua ca vroiau sa ne lase sa castigam. Si ia zi. ce echipa de 2 lei au trimis olandezii?? Stekelemburg, Robben, van Persie, Huntelar, Afellay...daca astia sunt jucatori asa mediocrii cum zici tu...nu stiu ..nu mai zic nimic.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

indolentu
indolentu  •  17 Octombrie 2018, 17:38
Postat de torque07 pe 17 Octombrie 2018, 17:33

explica. Eu tin minte penalty-ul ratat de Mutu in min.80 care ne-a trimis acasa. Daca dadea gol faceam 4 puncte, terminam pe locul doi si mergeam mai departe.

tu sa ti reamintesti ce iechipa a trimis olanda in meciu cu noi si cit se rugau sa i batem si tot n am fost in stare pin la urma ne au dat doua si cu asta basta

Vezi toate comentariile (13)
Comentează