FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA U21 - LIECHTENSTEIN U21, AZI, 21:00, PROX ȘI LIVETEXT PE GSP.RO

ROMÂNIA U21 - LIECHTENSTEIN U21 // Gică Popescu așteaptă sărbătoarea de la Ploiești, dar trage un semnal de alarmă

FOTO: Raed Krishan
FOTO: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat marti, 16 octombrie 2018 14:35

România U21 joacă azi cu Liechtenstein U21 de la ora 21:00, la Ploiești, meci pe care Gică Popescu îl vede o simplă formalitate pentru echipa lui Mirel Rădoi. 

"Nu putem rata calificarea în fața unei echipe care n-a făcut niciun punct în grupă. Vom juca serios și vom câștiga lejer, pentru a obține o calificare frumoasă și meritată.

Trebuie să ne bucurăm de această echipă de tineret, dar să și avem mare grijă. Treptat, cu discernământ, jucătorii acestei echipe de tineret vor trebui să facă pasul spre reprezentativa mare", a zis Gică Popescu la emisiunea "Stop pe piept" de la Național FM.

Cu un punct astăzi, România e matematic la Euro 2019, turneu final care se va desfășura între 16 și 30 iunie 2019 în Italia și San Marino.

CLASAMENTUL GRUPEI

1. România 21 puncte
2. Portugalia 19 puncte
3. Bosnia 18 puncte
4. Țara Galilor 10 puncte
5. Elveția 10 puncte
6. Liechtenstein 0 puncte

Mai sunt de jucat partidele: România - Liechtenstein, Portugalia - Bosnia și Țara Galilor - Elveția (toate pe 16 octombrie). 

Locul 1 se califică direct la turneul final din Italia și San Marino (16-30 iunie 2019), iar cele mai bune 4 locuri 2 vor disputa baraj. 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează