FOTBAL  »  NATIONALA  »  GERMANIA U21 - ROMÂNIA U21

GERMANIA U21 - ROMÂNIA U21 // Dezvăluiri incredibile din Italia! Mihai Stoichiță ar fi sunat la TVR imediat după egalul cu Franța: „N-o mai dați cu ăștia de la Viitorul! Datorită regulii U21 am ajuns aici”

Mihai Stoichiță a fost în tribune la partida Franța - România // FOTO: Raed Krishan
Mihai Stoichiță a fost în tribune la partida Franța - România // FOTO: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat miercuri, 26 iunie 2019 17:22

GERMANIA U21 - ROMÂNIA U21 // România U21 o va înfrunta joi pe Germania U21 în semifinalele Campionatului European de tineret, echipa lui Mirel Rădoi fiind față în față cu o performanță fantastică. 

  • România U21 va juca împotriva Germaniei U21 în semifinalele EURO 2019, joi, 27 iunie, de la ora 19:00, ora României.
  • Partida se va juca la Bologna, pe „Stadio Renato Dall'Ara”

Cu o zi înaintea meciului cu nemții, jurnalistul Decebal Rădulescu a făcut o dezvăluire care naște multe dezbateri. Potrivit acestuia, Mihai Stoichiță, directorul tehnic al FRF, ar fi fost indignat, imediat după meciul România U21 - Franța U21 0-0, din cauza comentatorilor de la TVR 1, care au lăudat Academia lui Gheorghe Hagi, „Regele” fiind considerat de mulți „arhitectul” actualei naționale U21. 

Conform relatării jurnalistului, Mihai Stoichiță i-ar fi contactat pe comentatori telefonic și le-ar fi spus să-și îndrepte atenția către regula jucătorilor U21 instituită de FRF

„Băi, băieți ! Ca să fie bine! N-o mai dați atât cu ăștia de la Viitorul și că datorită Academiei suntem aici. Spuneți că datorită regulii instituite de noi, aia cu U21 în Liga 1, am ajuns aici!”, ar fi fost doleanța lui Stoichiță, îndreptată către comentatorii de la TVR. 


Click pe imagine pentru zoom!

Nemulțumirile lui Stoichiță vin în contextul în care Gheorghe Hagi e în centrul atenției în aceste zile, antrenorul celor de la Viitorul primind numeroase laude pentru faptul că nu mai puțin de zece jucători din lotul lui Rădoi au trecut prin mâinile sale la Viitorul. Hagi a intrat într-o dispută aprinsă și cu familia Lucescu, taxându-l pe Răzvan Lucescu pentru că a declarat că doar „5-6 jucători din naționala U21 vor ajunge să facă pasul cel mare în carieră”.

Comentatorii TVR neagă discuțiile

Marian Olaianos, unul dintre comentatorii meciului România - Franța: „Nici vorbă de așa ceva. Nu m-a sunat și nici nu mi-a bătut vreun apropo sau ceva în sensul ăsta. Mai ales că ne vedem zilnic acolo, la hotel. Și ieri ne-am văzut, am discutat, dar nu mi-a zis absolut nimic”. Emil Hossu-Longin a negat și el intervenția lui Stoichiță: „Nu m-am mai văzut cu el și nici n-am vorbit de trei zile”.

Vezi și: VIDEO+FOTO România U21, acaparată de interlopi! » Poze și detalii ȘOCANTE de la hotelul “tricolorilor” la Euro 2019: „Unde vin eu, iau bani!”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (97)
univ_craiova1
univ_craiova1  •  27 Iunie 2019, 12:02

Fotbalul romanesc condus de mafie!!! Daia de atâta timp nu am avut parte de nimic!! Mum u celor din FRF pentru treaba asta!!! Hagi e singurul care folosește cel mai mult tineret deci logic ca el e cel ce merita toate aplauzele!!! Daia cămătarii stau și fac poze cu ei!!! Bineeeessss asta e România!! Am mai zis și o mai zic! Aceasta tara este condusa de mafie iar ăștia de ii vedem sunt puși de prosti dca un fel de colant când îl pui pe masina!!

ray51
ray51  •  27 Iunie 2019, 09:44

D'aia mai are Gica Hagi cate o iesire necontrolata uneori. Astia de la FRF incearca sa-si traga spuza pe turta lor. Incorect. Masurile ferefiste sunt benefice nu spune nimeni nu, dar OCHIUL magic, arta managementului juniorilor si al tinerilor apartin in totalitate lui Hagi. Deocamdata. Peste cativa anisori, vorbim poate altfel.

939356402840028
Alesandro Delpiero  •  27 Iunie 2019, 09:02

Oameni buni, a intrat Isaila zilele trecute in direct, la o emisiune de profil, si a afirmat ca atunci cand a inceput treaba la under 21 l-au luat durerile de cap. Atat pe el, cat si pe staff-ul sau. Drept urmare, si-au indreptat atentia catre Academia lui Hagi si astfel a inceput treaba. Este foarte, foarte buna aceasta regula impusa de federatie cu privire la folosirea jucatorilor tineri, insa, nu poti sa vii dupa un timp atat de scurt (de cand a fost implementata aceasta regula) si sa te bati cu pumnii in piept ca este meritul tau.....ca nu este asa. Hagi a inceput acest proiect, Hagi a investit bani in juniori(banuiesc ca mai multi decat a facut-o federatia in ultimii 29 de ani), Hagi a muncit cu ei, Hagi a scos fotbalisti si doar datorita lui Hagi suntem astazi fericiti ca echipa Nationala under 21 a ajuns unde a ajuns. Nu s-a intamplat asta datorita lui Burleanu, Stoichita, Radulescu, Longin sau Olaianos. Daca Hagi nu isi risca banii agonisiti din fotbal, sanatatea si imaginea, nu ajungeam astazi sa avem acest gen de polemici. Sa fie clar.

Vezi toate comentariile (97)
Comentează