FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA U21

România U21, necunoscută pentru iberici: „Costeche” și „Gragomir” joacă în naționala noastră

Articol de - Publicat joi, 21 martie 2019 16:39

Presa iberică nu acordă foarte multă atenție amicalului de la U21, fiind concentrată pe debutul Spaniei din preliminarii, care e sâmbătă, contra Norvegiei, pe Mestalla.

  • Vlad Nedelea, reporterul Gazetei Sporturilor, și fotoreporterul GSP Raed Krishan sunt în Spania de unde oferă cele mai tari informații din cantonamentul „tricolorilor”

Amicalul "tricolorilor" cu Spania U21 de la Granada e magnet pentru suporterii români, dar nu prezintă niciun fel de interes pentru spanioli și nici pentru ziarele importante. Marca îi acordă pagina 6, însă e clar că jurnaliștii n-au stat deloc cu ochii pe selecționata lui Rădoi și nici pe ultimele schimbări.

Cu Ivan, Cicâldău și Man în primul „11”

Ziarul de casă al lui Real Madrid nu e la curent cu schimbările din lotul lui Mirel Rădoi, așa că în caseta meciului i-au inclus pe Dennis Man și Andrei Ivan. Și Cicâldău apare la mijlocul terenului, deși acesta s-a aflat din primul moment în echipa lui Contra pentru meciul de la Solna, lucru care teoretic ar fi trebuit știut de iberici, mai ales că ne aflăm în aceeași grupă.

„Costeche” și „Gragomir” rezerve

În plus, în caseta de meci apar pe lista de rezerve alte 3 erori: Costache, scris Costeche de iberici, lăsat acasă de Rădoi din cauza unor probleme, e și el acolo. Vlad Dragomir, mijlocașul trecut pe la Arsenal, a fost botezat Gragomir, în timp ce lui Andrei Vlad, portarul de la FCSB, i-a fost pus numărul 2 și nu apare ca și cum ar fi goalkeeper, fiind probabil așteptat în linia de fundași.

caseta
Caseta tehnică din Marca

Mundo Deportivo ne laudă

Jurnaliștii ziarului de casă al Barcelonei, Mundo Deportivo, scriu în termeni laudativi la adresa selecționatei lui Rădoi, chiar dacă acordă doar o coloană acestui meci, în pagina 18.

„Acest test este foarte bun pentru echipa lui De la Fuente în vederea europeanului de la vară. Selecționerul își poate face o idee asupra echipei pe care să o aleagă. Antrenorul a reînnoit echipa cu fotbaliști precum Jesus Vallego, Alvaro Reguilon și Carles Alena, ultimii doi fiind la debut.

Spania vine după 4-1 cu Portugalia și 1-1 cu Franța în noiembrie și întâlnește România, o formație care va merge la Euro și care a pierdut un singur meci din ultimele 12 și a lăsat Portugalia în afara turneului final”.

Meciul dintre Spania U21 și România U21 se joacă în această seară, de la ora 19:45, în direct la TVR 1, pe canalul de YouTube al FRF TV și liveTEXT pe GSP.ro.

Partida poate fi urmărită AICI!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
omulinvizibil
omulinvizibil  •  21 Martie 2019, 18:02

E greu să citiți tot? Mai sunt greșeli... Folop în loc de Fülop, Santean în loc de Sîntean, Gheorghe înlocuit de Gheorge... Mai rău e la voi, că voi sunteți români. Ăia cred că au căutat cinci ani pe internet să găsească 20 de ciobănași mai mici de 21 de ani, deci sunt de remarcat...

bogdany8
bogdany8  •  21 Martie 2019, 17:46

Daca ibericii pronuntau fcsb , nu ar fi gresit cu nimic.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează