FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA U21

România U21 plănuiește un amical de 5 stele pe Arena Națională » Mirel Rădoi confirmă: "Așteptăm răspunsul"

FOTO: Raed Krishan
FOTO: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat miercuri, 17 octombrie 2018 19:57

România U21 s-a calificat la EURO 2019. Mirel Rădoi vrea să pregătească turneul final cu un amical tare, contra naționalei de tineret a Franței. 

Franța este calificată la Campionatul European de tineret, având un parcurs aproape perfect în preliminarii. Într-o grupă cu Slovenia, Muntenegru, Bulgaria, Kazahstan și Luxemburg a obținut 9 victorii și un rezultat de egalitate. Amicalul ar urma să se dispute în luna noiembrie a acestui an. 

"Aşteptăm răspunsul în această seară, să vedem dacă Franţa va confirma meciul amical, după care ne vom orienta, în funcţie de răspunsul primit", a declarat Rădoi conform TV Telekom Sport. 

Printre vedetele francezilor se numără Abdou Diallo (Dortmund), Dayot Upamecano (RB Leipzig), Moussa Niakhate (Mainz), Jeff Reine-Adelaide (Angers), Lucas Tousart (Lyon) sau Moussa Dembele (Lyon).

Vezi și: Gică Popescu trage un semnal de alarmă după calificarea naționalei U21: "Nu cred că e normal să facem asta"

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (4)
caminero
caminero  •  18 Octombrie 2018, 08:55
Postat de f111 pe 18 Octombrie 2018, 08:26

vreun francez joaca in nationala frantei sau numai negri ?

Cică Lucas Tousart ar fi alb ... dar se pare că brigăzile Poli-Corr au luat deja măsuri, o petiție prin care să-l elimine pe Lucas din echipă, pe motiv că strică armonia cromatică.

f111
f111  •  18 Octombrie 2018, 08:26

vreun francez joaca in nationala frantei sau numai negri ?

ciprianuniversitatea
ciprianuniversitatea  •  17 Octombrie 2018, 22:49

Se umple national arena.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează