FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA

S-a încheiat subiectul naturalizării lui Gnohere: ”Are 30 de ani, probabil nu se mai pune problema”

Articol de GSP - Publicat duminica, 21 octombrie 2018 09:25

Harlem Gnohere (30 de ani) și-a arătat disponibilitatea să joace pentru naționala României după ce obține cetățenia română, însă șansele ca atacantul francez să îmbrace tricoul ”tricolorilor” scad pe zi ce trece.

Helmuth Duckadam, președintele de imagine de la FCSB, susține că vârsta fotbalistului reprezintă un impediment în ceea ce privește selecționarea sa la prima reprezentativă a României.

”Nu cred că se mai pune problema ca Gnohere să ajungă la echipa națională. Are 30 de ani, mai sunt și acele formalități pentru obținerea cetățeniei... Bine, dacă vrei să-l faci român, poți rezolva repede.

Dar, dacă trebuie să înveți ceea ce-ți cere ca se obții cetățenia română, atunci nici măcar eu nu m-aș mai apuca să învăț toate acele lucruri”, a spus Duckadam la TV Digi Sport.

”Eu cred că echipa națională de seniori se va întări cu jucători de la tineret, după următoarele jocuri și după Euro 2019 unde cred că ne vom califica” Helmuth Duckadam

Citește și:  Un fotbalist de la FCSB nu se ascunde: "Unde voi juca? Știu doar ce-a zis patronul la TV!" :)

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (2)
cneius
cneius  •  21 Octombrie 2018, 15:46

Nu stiu daca este oportuna sau nu naturalizarea lui. Oricum, cind vezi cite conditii trebuie sa indeplinesti pentru a obtine cetatenia romana te gindesti ca Romania e vreun Paradis cautat de toata lumea!

106683413108068
Francisc Dascal  •  21 Octombrie 2018, 11:34

Cum sa fie naturalizat cand Franta are mare nevoie de el,asta ati scris acum o saptamana voi Gsp.-ul.Deci chiar daca am vrea sa-l naturalizam ,pentru el prioritate ar avea nationala cocosului galic. Dar adevarul este ca voi va ocupati de senzatii tari,deoarece nu este nimeni interesat de el din Franta nici macar cluburile din liga 2 franceza!!!!!!! Romania daca naturalizeaza atunci e nevoie de fundasi laterali ambele flancuri si fundas central,restul putem completa de la U21 dupa turneul final.Deci terminati cu inventii haotice visatorilor de ziaristi de la Gsp.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează