FOTBAL  »  NATIONALA  »  FRF

Scandal în direct la TV! Schimb dur de replici între Stoichiță și Gâlcă: "Hai, Costele, că devenim ridicoli! Deja jignești" / "Sunt vorbe de oameni mici"

Costel Gâlcă
Costel Gâlcă

Articol de GSP - Publicat joi, 19 aprilie 2018 11:40

Mihai Stoichiță, șeful Comisiei Tehnice a FRF și un susținător al lui Răzvan Burleanu, a avut un schimb dur de replici cu Costel Gâlcă, un apropiat al lui Ionuț Lupescu.

Totul a pornit după ce Stoichiță a declarat despre foștii jucători care l-au susținut pe Ionuț Lupescu că "s-au unit ca într-un clan", ulterior rectificând și numindu-i "grup". Costel Gâlcă a intervenit telefonic la TV Digi Sport și a urmat un dialog dur între foștii antrenori de la FCSB.

Gâlcă: "Nu suntem un clan. Pe mulți din acel clan i-ați antrenat ca jucători. Domnule Stoichiţă, nu vorbiţi ceea ce nu trebuie să vorbiţi. Noi v-am făcut antrenori pe dumneavoastră. Haideți să ne respectăm! Eu l-am sprijinit pe Lupescu, dar fotbalul românesc l-a ales pe Răzvan Burleanu, aia e. Sper să duceți echipa națională acolo unde a fost în trecut. Nu mă luați pe mine cu astfel de vorbe, cu «I-am ciuruit», așa cum a zis Burleanu. Sunt vorbe de oameni mici"

Stoichiță: "Aș vrea să fii mai coerent, că am senzația că nu ești coerent. Știi că țin mult la tine și că te respect. Dar voi nu ați ciuruit înainte de alegeri? Voi ați fost icoane de pus pe perete? Hai, Costele, că devenim ridicoli... "

Gâlcă: "Sunt foarte clar și coerent"
Stoichiță: "Eu vreau să vorbesc și să spun ce simt. Tu ce vrei să-mi transmiți? Spune coerent"
Gâlcă: "Hai să vorbim cu respect! Felicitări că ați câștigat alegerile. Dar să vedem ce va fi de acum înainte"
Stoichiță: "Da, da, da. Voi veniți cu amenințări d-astea cu «O să vedem». Dacă vrei să vorbim, hai să avem o discuție față-n față. Acum ești emoționat și nervos. Nu am voie să am idei și opinii diferite? Cine sunteți voi ca să-mi impuneți o filosofie?"
Gâlcă: "Trebuie respect"
Stoichiță: "V-ați unit ca un grup împotriva unei persoane. Da, am zis clan și am cerut scuze. Am rectificat și am spus grup. Dacă nu știi ce înseamnă a rectifica, nu e treaba mea"
Gâlcă: "Credeți că mă enervez?"
Stoichiță: "Eu zic că ești foarte nervos. Nu mă poți provoca. Sunt destul de echilibrat"
Gâlcă: "Eu sunt mai echilibrat în viață"
Stoichiță: "Aici deja jignești. Eu am zis că sunt echilibrat. Văd că tu faci comparații"
Gâlcă: "Sunt, sunt"
Stoichiță: "Dacă tu vrei război la nervi..."
Gâlcă: "Eu vreau respect"
Stoichiță: "Eu mereu v-am respectat. Când ți-a fost mai greu, te-am ajutat. Îți aduci aminte"
Gâlcă: "Ce? Când m-ai ajutat?"
Stoichiță: "După un meci la Sofia, când ai pierdut calificarea. Ai venit la mine și la Panduru"
Gâlcă: "Eu am venit la prietenul meu Panduru, nu la dumneata"
Stoichiță: "Bine"
Gâlcă: "Eu nu mă așteptam să nu câștige Lupescu. Dar asta e, viața merge înainte. Drumul meu va fi acum în afara țării. Prioritatea mea e să antrenez în afara țării. Eu l-am susținut pe Lupescu fără niciun interes"

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (32)
340719932955222
Ion Ionescu  •  20 Aprilie 2018, 01:27

Nene Galca! ! Daca ai fost beat,ai o scuza,daca ai fost treaz,esti un penibil.

520143398153430
Pavel Radu  •  19 Aprilie 2018, 18:21

Lingaul de Stochita are curajul sa-l faca pe Galca ridicol ? Pai bai pupincuristule, Galca a stat drept in fata lui Becali nu ca tine in pozitia ghiocelului !

martinpen
martinpen  •  19 Aprilie 2018, 18:20
Postat de dansy pe 19 Aprilie 2018, 18:04

Nimicul de Stoichita il judeca pe Galca! Am trait sa vad si chestia asta.Bai nimicule,daca l-ai ajutat vreodata asta nu inseamna ca trebuie sa o spui in public si nici ca Galca trebuie sa te pupe in fund forever.Nu vezi ce gandire de om mic ai??Mai bine indreapta treburile in in comisia tehnica deoarece este vraiste pe acolo .

Mai incet cu epitetele, ca nu sunt reale... Stoichita nu e un nimic, a castigat cat nu poate sa scrie gsp pe o pagina, Galca nu prea a castigat, mai mult de 6 luni nu sta la o echipa...

Vezi toate comentariile (32)
Comentează