FOTBAL  »  NATIONALA  »  ALEGERI FRF

Scenariu incredibil dezvăluit în această dimineață: "Burleanu abandonează!" » Proiectul grandios pregătit: "Statul, Guvernul, UEFA și FIFA vor fi impresionate"

Articol de GSP - Publicat vineri, 09 februarie 2018 11:33

Pompiliu Popescu, fostul medic al echipei naționale, e ferm convins că o eventuală candidatură a lui Ionuț Lupescu ar însemna căderea definitivă a "regimului" Burleanu. 

"În cazul în care el va candida, vă asigur, câștigul este de 100%. În momentul în care Lupescu își va anunța candidatura, Burleanu e istorie. În următoarele zile, vom fi martorii unei mari surprize, atunci când vom afla dacă Lupescu candidează sau nu. Mai are de rezolvat unul sau două puncte în programul pe termen lung.

El nu vine să câștige niște alegeri. Va avea un program de care statul, Guvernul României, UEFA și FIFA vor fi interesate. Nu e o plesneală.

Dacă Lupescu își prezintă candidatura, Burleanu va abandona. Nu poate concura cu binele fotbalului. El joacă o cacealma, dar nu poate să concureze cu cel pe care-l vede că este adus special pentru problemele și redresarea fotbalului românesc. Atunci se va vedea nevoit să abandoneze. Va fi un suflu, un entuziasm, o explozie pentru toți electorii către curentul Lupescu", a declarat Pompiliu Popescu, la Pro X.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (39)
1481084495321258
Nicolae Madalin-Marius  •  09 Februarie 2018, 23:50

Mafia fotbalului românesc vrea sa triumfe din nou !

nea_vanea.60
nea_vanea.60  •  09 Februarie 2018, 19:32

***, Popescule! Aberezi! Le da Burleanu o ciorba la ajefisti il voteaza toti...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

waves
waves  •  09 Februarie 2018, 16:18
Postat de waves pe 09 Februarie 2018, 16:14

Ridicol acest *** doctor Popescu nu mi place burleanu,nu se pricepe la fotbal ,dar acest Popiescu,nu are treaba cu fotbalul.Păi sa si de a asa impresii si magazionerul si masorul atunci...

Maseur *

Vezi toate comentariile (39)
Comentează